• CRNGO Cold rolled non-oriented silicon steel coil

    Koil baja silikon sing ora berorientasi CRNGO kadhemen

    Baja silikon sing ora nggulung adhem adhem yaiku campuran paduan fosililikon kanthi isi karbon sithik. Ing piring baja sing cacat lan anil, biji-bijian kanthi orientasi acak. Kandungan silikon paduan yaiku 1,5% ~ 3.0%, utawa jumlah silikon lan aluminium isi 1,8% ~ 4,0%. Produk biasane piring sing digulung adhem utawa strip kanthi kekandelan nominal 0,35mm lan 0,5 mm. Nduweni karakteristik permeabilitas magnetik sing dhuwur, gaya meksa kurang lan koefisien resistensi gedhe, mula kerugian hysteresis lan kerugian arus eddy cilik. Umume digunakake minangka bahan magnetik ing motor, trafo, peralatan listrik lan instrumen listrik.