• 8011 Prepainted Aluminum Foil For Food Package

    8011 Foil Aluminium Prepared Kanggo Paket Panganan

    Foil aluminium prepainted nuduhake pewarnaan permukaan paduan aluminium. Amarga kinerja paduan aluminium stabil banget, mula ora gampang diikat. Umume, sawise perawatan khusus, lumahing bisa dijamin ora ilang paling ora 30 taun. Menapa malih, amargi kapadhetanipun kurang lan atose dhuwur, bobote per unit volume paling entheng ing antarane bahan logam.

    Aluminium foil prepainted nuduhake warna aluminium gulung sing wis dicet sadurunge nglereni, mlengkung, muter lan proses pembentukan liyane, beda karo cara nyemprot (cat semprotan sawise nyetak).

    Iki digunakake kanthi macem-macem cara inovatif kanggo nambah tampilan estetis bangunan umum lan komersial. Ing pasar konstruksi saiki, 70% bahan logam sing digunakake ing permukaan bangunan wis dilapisi pra, Produk kasebut ijo, tahan korosi, bebas pangopènan lan bisa didaur ulang.