Q235 Steel Square Bar

Bar kothak baja minangka garis sing padhet. Bar kothak baja bisa dipérang dadi gulung panas lan gulung adhem; Dawane kothak waja sing digulung panas yaiku 5-250mm, lan baja persegi sing adhem yaiku 3-100mm.

Baja waja persegi uga diarani bar alun-alun waja ringan, batang waja persegi Utamane digunakake ing produksi minyak bumi, kimia, pamisahan gas lan wadhah pengiriman utawa piranti liyane sing padha, kayata kabeh jinis kapal menara, penukar panas, tangki panyimpenan lan mobil tank, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1) Kelas: Q195-Q235, HPB300, SS330-SS490, A36, SAE1015-1020, S235JR, S275JR, ST37-2, lsp
2) Ukuran: 5 * 5mm ~ 200 * 200mm
3) Dawa: 1m, 3m, 5.8m, 6m, 12m utawa kaya sing dibutuhake.
4) Packing: kemasan layak laut standar

Ukuran Bagan

UKURAN

Bobot (kg / m)

UKURAN

Bobot (kg / m)

11mm

0,95

40mm

12.6

12mm

1.13

42mm

13.8

13mm

1.33

45mm

15.9

14mm

1,54

48mm

18.1

15mm

1,77

50mm

19.6

16mm

2.01

53mm

22

17mm

2.27

55mm

23.7

18mm

2,54

56mm

24.6

19mm

2.83

58mm

26.4

20mm

3.14

60mm

28.3

21mm

3.46

63mm

31.2

22mm

3.8

65mm

33.2

23mm

4.15

68mm

36.3

24mm

4,52

70mm

38.5

25mm

4.91

75mm

44.2

26mm

5.31

80mm

50.2

27mm

5.72

85mm

56.7

28mm

6.15

90mm

63.6

29mm

6.6

95mm

70.8

30mm

7.06

100mm

78.5

31mm

7.54

105mm

86.5

32mm

8,04

110mm

95

33mm

8,55

115mm

104

34mm

9.07

120mm

113

35mm

9.62

125mm

123

36mm

10.2

130mm

133

38mm

11.3

140mm

154

-

-

150mm

177

Film

1. Polyester (PE) nduweni adhesi sing apik, warna sing akeh, cetakan lan daya tahan ruangan, resistensi kimia medium lan biaya murah.
2. Poliester modifikasi silikon (SMP) nduweni kekakuan sing apik, tahan aus lan tahan panas, daya tahan eksternal lan resistensi pulverisasi, retensi gloss, fleksibilitas umum lan biaya menengah.
3. Polyester daya tahan dhuwur (HDP), retensi warna sing apik lan resistensi ultraviolet, daya tahan ruangan lan resistensi pulverisasi sing apik, adhesi film cat sing apik, warna-warni lan kinerja biaya sing apik.
4. Polivinilid fluorida (PVDF) nduweni retensi warna lan resistensi ultraviolet sing apik banget, daya tahan ruangan lan resistensi pulverisasi sing apik, resistensi pelarut sing apik, formabilitas sing apik, tahan rereget, warna winates lan biaya tinggi.

Lamaran

(1) Bar kothak baja sing digulung panas bisa digunakake kanggo nggawe komponen, eskalator, jembatan lan pager.
Iki nduweni kekuatan sing apik, lan permukaane luwih alus tinimbang baja liyane. Kajaba iku, pangukuran kekandelan bar kothak baja sing digulung panas kenceng banget, sing bisa cocog yen cocog kanggo las. Bobot bantalan baja persegi gedhe, lan las minangka teknologi proses penting ing proses produksi komponen, eskalator lan pager. Ing wektu sing padha, lumahing baja kudu lancar lan bisa nahan barang-barang sing abot. Nanging, sawetara karakteristik baja persegi pancen wis memenuhi syarat. Iki nggawe bahan baku kanggo ngolah lan nggawe komponen, eskalator, pager lan barang liyane.
(2) Bar kothak baja sing digulung panas bisa digunakake minangka billet las lan lempengan lempengan tipis laminasi.
palang kothak baja sing digulung panas yaiku jinis baja kanthi antarmuka persegi panjang, sing bisa dianggep minangka bagean saka piring baja dawa. Iki nggawe proses bisa diproses dadi piring waja kanthi jembar area.
(3) Bar kothak baja sing digulung panas bisa digawe dadi bahan wesi.
palang kothak baja sing digulung panas yaiku baja strip dawa, lan spesifikasi kekandelan lan jembarane lengkap banget. Kajaba iku, baja persegi duwe keluwesan sing apik lan bisa digunakake minangka bahan wesi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan