• 316 Stainless Steel Angle Bar For Construction

    316 Bar Angle Stainless Steel Kanggo Konstruksi

    Bar sudut stainless steel bisa digawe saka macem-macem anggota stres miturut syarat struktural sing beda, lan uga bisa digunakake minangka konektor antar anggota. Digunakake kanthi akeh ing macem-macem struktur bangunan lan struktur teknik, kayata balok, jembatan, menara transmisi, mesin angkat lan transportasi, kapal, tungku industri, menara reaksi, rak kontainer lan rak gudang.

    Kualitas lumahing sudut baja tahan karat diatur ing standar, lan umume dibutuhake ora ana cacat sing mbebayani, kayata delaminasi, parut, retak, lan liya-liyane. Penyimpangan geometris saka stainless steel amba sing ora padha sudut baja uga ditemtokake ing standar, sing umume kalebu barang kayata tikungan mlengkung, jembaré sisih, kekandelan sisih, sudut puncak, bobot teoretis, lan liya-liyane. Ditetepake sudut baja baja tahan karat ora bakal duwe torsi sing signifikan.

  • 201 Stainless Steel H beam For Bridges

    201 Bean stainless steel H Kanggo Jembatan

    201 Beam stainless steel H minangka baja strip dawa kanthi salib bentuk H. Beam H stainless steel digunakake ing macem-macem struktur bangunan, jembatan, kendaraan, krenjang, mesin lan sapanunggalane. Komposisi kimia saka baja bagean H stainless steel kalebu seri baja sing digulung kanggo struktur umum.

  • 301 Stainless Steel U channel For Construction

    301 Saluran U Stainless Steel Kanggo Konstruksi

    301 Saluran stainless steel U yaiku baja strip kanthi salib salib, bahan saluran stainless steel sing umume digunakake ing produksi stainless steel yaiku: 201, 202, 301, 304, 321, 316, 316l, lan bahan khusus bisa disesuaikan khusus .