• Cold Formed OZ Combi Walls Steel Sheet Pile

    Tumpukan Lembar Baja OZ Combi Wangun Dingin

    Tumpukan lembaran baja tipe OZ sing digawe adhem yaiku jinis pipa ssaw lan tembok Combi tumpukan lembaran baja tipe z. Proses tumpukan sheet baja sing adhem yaiku: billet baja digawe panas lan digulung kanthi cara sing padha karo tumpukan sheet panas, nanging ora dibentuk dadi tumpukan sheet, U, utawa Z nalika panas, gulungan kasebut ditinggalake kanggo adhem. Koil sing digulung panas banjur diluncurake ing pabrik lan dibentuk ing suhu kamar menyang tumpukan lembaran baja bentuk Z pungkasan.

  • Hot rolled Z steel sheet piles

    Tumpukan sheet baja Z sing digulung panas

    Kunci tumpukan lembaran baja tipe Z sing digulung panas kanthi simetris disebar ing loro-lorone sumbu netral, lan jaring terus. Proses tumpukan lembaran baja z sing digulung panas yaiku: Baja sing digulung panas ditekan kanthi suhu luwih saka 1.700F, sing luwih gampang dibentuk lan dibentuk. Mangkene babagan proses produksi tumpukan lembaran baja sing digulung panas: 1. Beam persegi panjang gedhe, diarani billet, dipanaskan lan rata dadi gulung gedhe 2. Gulung baja mbukak liwat sawetara rol, isih ana ing suhu sing dhuwur banget, kanggo nggayuh dimensi lan bentuk sing dikarepake.

  • Cold Formed U Steel Sheet Pile For Project

    Tumpukan Lembar Baja U sing Diwangun Dingin Kanggo Proyek

    Proses tumpukan lembaran baja tipe U sing adhem yaiku: billet baja digawe panas lan digulung kanthi cara sing padha karo tumpukan lembaran sing digulung panas, nanging ora dibentuk dadi bagean tumpukan lembaran U nalika panas, gulungan kasebut digawe adhem. Koil sing digulung panas banjur digulung liwat pabrik lan dibentuk ing suhu ruangan dadi bentuk U pungkasan.

  • Cold Formed Z Steel Sheet Pile For Construction

    Tumpukan Lembar Baja Z Wangun Dingin Kanggo Konstruksi

    Proses tumpukan lembaran baja tipe Z sing adhem yaiku: billet baja digawe panas lan digulung kanthi cara sing padha karo tumpukan sheet panas, nanging ora dibentuk dadi tumpukan sheet, U, utawa Z nalika panas, gulungan kasebut ditinggalake supaya adhem. Koil sing digulung panas banjur digulung liwat pabrik lan dibentuk ing suhu ruangan dadi bentuk Z pungkasan.

  • SY295 Hot Rolled U Steel Sheet Pile For Construction

    Tumpukan Lembar Baja Gulung SY295 Panas Kanggo Konstruksi

    Tumpukan lembaran baja tipe U sing digulung panas yaiku tumpukan lembaran baja sing digawe kanthi panas liwat las. Amarga teknologi canggih, gigitan kunci duwe resistensi banyu sing kenceng.

    Proses tumpukan lembaran baja tipe U sing digulung panas yaiku: Baja sing digulung panas ditekan kanthi suhu luwih saka 1.700F, sing luwih gampang dibentuk lan dibentuk. 1) Beam persegi panjang gedhe, diarani billet, digawe panas lan dirata dadi gulung gedhe; 2) Gulung baja nganggo seri rol, isih ing suhu sing dhuwur banget, kanggo nggayuh dimensi lan bentuk sing dikarepake.