Shanghai Zhanzhi Industry Group Co., Ltd., didegaké ing wiwitan taun 1980an, dununge ing Distrik Yangpu Shanghai, minangka klompok perusahaan komprehensif skala gedhe, nggabungake perdagangan baja, proses lan distribusi baja, bahan baku baja, pangembangan real estate, investasi finansial lan industri liyane. Modal sing ndaftar yaiku 200 yuta RMB.

company-removebg-preview

Minangka industri bahan kimia China industri utama, perdagangan baja lan logistik nasional "Atusan perusahaan iman apik", perusahaan perdagangan baja China, "100 perusahaan swasta paling utama ing Shanghai". Shanghai Zhanzhi industri Group Co, Ltd, (disingkat karo Zhanzhi Group ) njupuk "Integritas, Praktis, Inovasi, Win-Win" minangka prinsip operasional tunggal, tetep bertahan kanggo nggawe panjaluk pelanggan luwih dhisik. Kanggo nyukupi kabutuhan maksimal pelanggan minangka titik wiwitan lan landasan kerja, sing nduweni menang kapercayan lan ngormati pelanggan sing paling akeh lan wis entuk kahanan win-win karo para pelanggan, nggawe posisi utama ing industri baja. Zhanzhi Group sing ana ing Shanghai, pangembangan bisnis wis ditambahi menyang kabeh negara, kalebu China kidul, China sisih lor, China tengah, lan wilayah China wetan. Zhanzhi Group ing Guangdong, Fuzhou, Xiamen, Chengdu, Chongqing, Shanxi, Tianjin, Liaoning, Lanzhou, Wuxi lan wilayah liyane nyipta 13 anak perusahaan, nduwe luwih saka 1000 karyawan, penjualan produk baja tahunan luwih saka 3,5 juta ton, penghasilan penjualan tahunan luwih saka 15 milyar RMB.


Saiki, perusahaan sing melu industri ing ngisor iki:

1. Dagang baja. Agen Baosteel, Anshan Steel, Shougang Group, Benxi Steel Group Corporation, Hebei Iron & Steel Group, Jiuquan Iron & Steel Group, Liuzhou Iron and steel Co., Ltd. lan produk pabrik baja kondhang liyane, kalebu koil baja, koil lan piring baja galvanis, piring baja, piring kapal kekuatan tinggi, stainless steel, balok H, I-kacang, batang kawat lsp. Layanan ing patang puluh ewu perusahaan kayata Gree, Midea, Butler, Geely, Volkswagen, XCMG, LONKING, PIPE Waja YULONG, Himin lan liya-liyane. Produk kita melu mesin pemrosesan, teknik struktur baja, perlindungan lingkungan, manufaktur peralatan, teknik listrik, mobil, pembuatan kapal lan industri liyane.

warehouse
shanxi-processing-center

2. Pemrosesan lan distribusi baja. Kanggo luwih nyedhiyakake pemrosesan baja, panyimpenan, layanan distribusi kanggo pelanggan, perusahaan wis nggawe pusat pangolahan lan distribusi baja ing Shanghai, Quanzhou, kanggo memenuhi kebutuhan klompok pelanggan sing beda-beda.

3. Bahan baku baja lan bahan bakar. Kanggo rantai industri baja hulu lan ngembangake bahan baku baja lan bisnis bahan bakar, perusahaan kami nggawe bahan baku baja lan basis pasokan bahan bakar stabil.

4. Real Estate lan Investasi Keuangan. Kanggo nambah daya saing perusahaan, tingkatake nilai merek. Perusahaan kita aktif nggawe macem-macem papan pangembangan bisnis ing sekitar perdagangan baja utama, melu pengembangan real estate, bisnis investasi finansial. Saiki, perusahaan duwe saham akeh perusahaan real estate, sekaligus nggawe investasi ekuitas ing klompok finansial gedhe.

Tinjau kepungkur, kita entuk prestasi sing luar biasa. Ngarep-arep ing mbesuk, kita yakin bisa sukses. Ing pangembangan mbesuk, kita bakal ningkatake sistem manajemen internal, nambah panyerepan lan budidaya bakat, ngoptimalake alokasi sumber daya, lan kanthi aktif ningkatake diversifikasi ruang pangembangan bisnis, ngowahi perusahaan bisnis perdagangan baja tradisional dadi logistik wesi lan baja perusahaan jasa, kanggo nambah daya saing inti saka perusahaan.

Ing rencana pangembangan bisnis mbesuk, klompok kasebut bakal luwih ningkatake mekanisme manajemen internal, nambah penyerapan lan latihan bakat, ngupayakake upaya ngoptimalake alokasi sumber daya perusahaan, nggawe sistem penjualan kapabilitas sing kuat lan pungkasane nambah kekuatan kompetitif ing antarane perusahaan baja domestik . Klompok kasebut bakal kerja sama karo mitra lawas lan anyar kanggo nggawe masa depan sing luwih apik!

shanghai-processing-center