TIANJIN ZHANZHI STEEL CO., LTD.

2302 NO.57 Jinbin Avenue, Distrik Hedong, Tianjin, China

+86 15822139806
+86 22 58036102

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore
Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita