• AZ150 Galvalume Aluzinc Coated Steel Sheet

    AZ150 Lembar Baja Dilapisi Aluzinc Galvalume

    Lembaran baja galvalume kasusun saka struktur paduan seng-aluminium, sing kasusun saka 55% aluminium, 43,4% seng lan 1,6% silikon dikuatake ing 600 ℃. Iki minangka bahan paduan sing penting sing asring digunakake ing saben dinane.

    Lumahing lembaran baja galvalume ditandai karo lintang sing alus, rata lan apik, lan warna utamane putih keperakan. Struktur lapisan khusus nggawe resistensi korosi sing apik banget. Umur layanan normal lembaran baja galvalume bisa tekan 25 taun, lan tahan panas sing apik lan bisa digunakake ing lingkungan suhu dhuwur 315; Adhesi ing antarane lapisan lan film cat iku apik, lan prosese apik kemampuan, lan bisa ditumbuk, dipotong, dilas, lsp. Konduktivitas lumahing apik banget.

    Lembaran baja galvalume duwe ciri khas sing apik: tahan karat sing kuat, yaiku 3 kali lipat galvanis murni; Ing ndhuwur iki ana kembang seng sing apik, sing bisa digunakake minangka panel bangunan eksterior.

  • Dx51d Galvalume Aluzinc Coated Steel Strip

    Dx51d Galvalume Aluzinc Coated Steel Strip

    Jalur baja galvalume nduweni permukaan putih keperakan sing apik, digawe saka struktur paduan seng-aluminium, sing kasusun saka 55% aluminium, seng 43,4% lan silikon 1,6% padhet ing 600 ℃. Iki minangka bahan paduan sing penting sing asring digunakake ing saben dinane. Jalur baja galvalume nduweni adhesi sing apik karo cat, lan bisa dicet tanpa perawatan pra-perawatan lan pelapukan.

    Strip baja galvalume duwe ciri khas sing apik: tahan karat sing kuat, yaiku 3 kali lipat saka galvanis murni; Ing ndhuwur iki ana kembang seng sing apik, sing bisa digunakake minangka panel bangunan eksterior.

  • Corrugated GL Galvalume Steel Roofing Sheet For Peru

    Lembar Atap Baja Galgalume GL Bergelombang Kanggo Peru

    Lembaran baja bergelombang galvalume minangka jinis lembar bergelombang sing dibentuk kanthi muter lan mlengkung adhem. Cocog kanggo dekorasi atap, tembok lan tembok internal lan eksternal bangunan industri lan sipil, gudang, bangunan khusus lan perumahan struktur baja dawa.

  • Galvanized Steel Strip for Pipe Making

    Jalur Baja Galvanis kanggo Gawe Pipa

    Strip baja galvanis nduweni resistensi korosi sing kuat. Bisa nyegah lumahing pelat baja saka korosi lan nambah umur layanane. Kajaba iku, strip galvanis katon resik, luwih asri lan nambah dekorasi.

  • G330 Hot Dip Gi Galvanized Steel Sheet

    G330 Hot Dip Gi Galvanis Lembar Baja

    Lembaran baja galvanis minangka jinis lembaran baja kanthi lapisan galvanis celup panas ing lumahing, sing akeh digunakake ing konstruksi, peralatan rumah tangga, kendaraan lan kapal, pabrik kontainer, lsp.

  • 0.12mm Corrugated Gi Galvanized Steel Sheet for Afrcia

    0,12mm Lembar Baja Galvanis Bergelombang untuk Afrcia

    Lembaran baja bergelombang galvanis minangka jinis lembar bergelombang sing dibentuk kanthi muter lan mlengkung kadhemen. Cocog kanggo dekorasi atap, tembok lan tembok internal lan eksternal bangunan industri lan sipil, gudang, bangunan khusus lan perumahan struktur baja dawa.

  • Blue Corrugated prepainted Gi roofing Sheet for Afrcia

    Lembar atap bergelombang Biru prabayar Gi kanggo Afrcia

    Lembar atap baja bergelombang warna bergelombang digawe nganggo sheet baja ppgi kanthi roller press lan tikungan adhem dadi macem-macem lembar jinis gelombang. Cocog kanggo bangunan industri lan sipil, gudang, bangunan khusus, atap struktur baja gedhe -span, tembok lan dekorasi njaba omah, lan liya-liyane, ing wektu sing padha, wis akeh ditrapake lan duwe fitur ing ngisor iki: lampu kualitatif, kekuwatan dhuwur, warna lan kilau sing sugih, konstruksi sing trep, gempa bumi, pencegahan geni, anti banyu, umur dawa lan perawatan gratis, lsp

  • RAL 9001 Color Coated PPGL Steel Coil for Roofing

    RAL 9001 Koil Baja PPGL Dilapisi Warna kanggo Atap

    Koil baja PPGL minangka produk sing digawe saka baja galvalume, sawise pretreatment permukaan (degreasing kimia lan perawatan konversi kimia), siji utawa sawetara lapisan lapisan organik dilapisi ing permukaan, banjur dipanggang lan diobati. Saliyane nglindhungi lapisan alu-seng, lapisan organik ing lapisan alu-seng nduweni pengaruh kanggo nutupi lan nglindhungi koil baja sing dilapisi warna, nyegah koil baja ora teyeng, lan umur layanane udakara 1,5 kali luwih dawa tinimbang yaiku koil baja galvalume.

  • ZM Zn-Al-Mg Alloy Steel Coil for Automobile

    ZM Zn-Al-Mg Steel Coil Steel kanggo Mobil

    Koil baja ZM zn-al-mg minangka lembaran baja dilapisi paduan seng-aluminium-Magnesium sing tahan karat. Amarga efek magnesium lan aluminium, ZM tahan korosi banget, resistensi goresan.

  • Green Color Aluzinc Coated Steel roofing Sheet for Peru

    Lembaran Atap Baja Dilapisi Warna Hijau kanggo Peru

    Lembaran atap baja galvalume sing dilapisi warna digawe nganggo lembaran baja ppgl kanthi roller press lan tikungan adhem dadi macem-macem lembar jinis gelombang. Cocog kanggo bangunan industri lan sipil, gudang, bangunan khusus, atap struktur baja gedhe -span, tembok lan dekorasi njaba omah, lan liya-liyane, ing wektu sing padha, wis akeh ditrapake lan duwe fitur-fitur ing ngisor iki: kekuwatan dhuwur, warna lan kilau sing sugih, konstruksi sing trep, gempa bumi, pencegahan geni, anti banyu, umur dawa lan perawatan gratis, lsp.

  • A463 Aluminized Hot Dip Aluminum Coated Steel Coil

    A463 Koil Baja Dilapisi Aluminium Panas Aluminisasi

    Koil baja dilapisi aluminium sing dicelupake panas nggabungake sifat mekanik koil baja sing digulung kanthi adhem kanthi retensi tahan aluminium, refleksi panas, lan tahan karat sing unggul.

  • Red Color Coated PPGI Steel Coil for Afrcia

    Koil Baja PPGI Dilapisi Warna Abang kanggo Afrcia

    Koil baja PPGI minangka produk sing digawe saka baja galvanis sing dicelupake kanthi panas, sawise pretreatment permukaan (degreasing kimia lan perawatan konversi kimia), siji utawa sawetara lapisan lapisan organik dilapisi ing permukaan, banjur dipanggang lan diobati. Saliyane nglindhungi lapisan seng, lapisan organik ing lapisan seng duwe pengaruh kanggo nutupi lan nglindhungi koil baja sing dilapisi warna, nyegah koil baja ora teyeng, lan umur layanane udakara 1,5 kali luwih dawa tinimbang baja galvanis koil