• Celebrating the 100th anniversary of the founding of the CPC

    Ngrayakake ulang taun ke-100 dumadine CPC

    Sejarah minangka biografi negara lan manungsa. Saka taun 1921 nganti 2021, apa legenda umur pirang-pirang abad sing Partai Komunis Tionghoa nuntun masarakat Cina nulis? Lair ing peteng, tuwuh ing kasangsaran, mundhak ing kemunduran, lan tuwuh ing perjuangan, saka organisasi kanthi ...
    Waca liyane
  • Russia will levy 15% of black and non-ferrous metals from August 1st

    Rusia bakal nggunakake 15% logam ireng lan non-ferrous wiwit tanggal 1 Agustus

    Rusia ngrencanakake ngundhakake tarif ekspor sementara menyang logam ireng lan non-ferro wiwit awal Agustus, yaiku kanggo menehi ganti rugi kanggo rega proyek-proyek pamrentah. Saliyane 15% tarif pajak ekspor dhasar, saben jinis produk duwe komponen tartamtu. Tanggal 24 Juni, Menteri Ekonomi ...
    Waca liyane
  • Zhanzhi Group’s first reading sharing session in 2021

    Sesi bareng maca pisanan Grup Zhanzhi ing taun 2021

    Mbangun gaya sinau lan nggawe tim sing ramping Kanthi kabutuhan transformasi lan upgrade perusahaan, fokuse luwih fokus ing pangembangan lan layanan pelanggan pungkasan, fokus ing macem-macem operasi, fokus ing pangembangan industri, lan ngapikake servi profesional sakabehe. ..
    Waca liyane
  • The foundation of enterprise life, the quality month activity was successfully carried out

    Dhasar urip perusahaan, kegiyatan wulan kualitas bisa ditindakake kanthi sukses

    Ing 18:00 tanggal 6 Mei, Quanzhou Zhanzhi Processing nganakake rapat mobilisasi kanggo acara Bulan Mutu Mei kanggo luwih nggabungake sistem mutu, nggawe swasana jaminan kualitas sing kuat ing saindenging perusahaan, lan ngupayakake pangembangan kanthi kualitas produk, saengga bisa nambah awak. ..
    Waca liyane
  • Steel prices continue to rise, but the rise seems to slow down

    Rega baja terus mundhak, nanging kenaikane kayane mudhun

    Amarga rega baja terus mundhak, indeks logam saben wulan (MMI) saka baja mentah mundhak 7,8% ing wulan iki. Apa sampeyan siyap kanggo negosiasi kontrak baja tahunan? Priksa maneh limang praktik paling apik kita. Kaya sing ditulis ing kolom wulan iki, rega baja terus saya mundhak wiwit ...
    Waca liyane
  • Driven by strong steel prices, iron ore is expected to rise for the fifth consecutive week

    Didhukung rega baja sing kuat, bijih besi diperkirake bakal munggah ing minggu kaping lima berturut-turut

    Dina Jumuah, berjangka bijih besi utama Asia mundhak kanggo minggu kaping lima berturut-turut. Produksi baja anti-polusi ing China, produsen utama, ambruk, lan permintaan baja global mundhak, meksa harga bijih besi nyathet kenaikan paling dhuwur. Berjangka bijih wesi September ing Bursa Komoditas Dalian China ditutup ...
    Waca liyane
  • ArcelorMittal again raised its hot-rolled coil offer by €20/ton, and its hot-rolled coil/hot-dip galvanized offer by €50/ton.

    ArcelorMittal ngunggahake tawaran Koil sing digulung panas kanthi € 20 / ton, lan Koil bergulung panas / penawaran galvanis panas udakara € 50 / ton.

    Produsen baja ArcelorMittal Eropa nambah tawaran koil sing digulung panas kanthi € 20 / ton (US $ 24,24 / ton), lan nambah tawaran kanggo koil galvanis sing digulung kanthi adhem lan panas nganti € 20 / ton dadi € 1050 / ton. Ton Sumber kasebut dikonfirmasi menyang S&P Global Platts ing wayah sore tanggal 29 April. Sawise ditutup pasar ...
    Waca liyane
  • BREAKING NEWS: China decides to remove rebate on steel products

    WARTA PECAH: China mutusake mbusak potongan harga produk baja

    Ing tanggal 28 April, situs web Kementerian Keuangan ngetokake pengumuman babagan pembatalan potongan pajak ekspor kanggo sawetara produk baja. Wiwit tanggal 1 Mei 2021, potongan harga pajak ekspor kanggo sawetara produk baja bakal dibatalake. Wektu eksekusi tartamtu bakal ditetepake tanggal ekspor sing dituduhake ...
    Waca liyane
  • Dongli Lake Hiking Activities of Zhanzhi Group

    Kegiatan Hiking Danau Dongli saka Grup Zhanzhi

    Cekel tangan, ayo mlaku bareng Ing wulan April, Tianjin kebak musim semi, awan cerah lan angin sepoi-sepine. Ing musim semi iki, kabeh prekara wis pulih, kita nyambut gawe ing kunjalan Tianjin Zhanzhi kaping 2021 kegiatan trekking trekking 12 Danau Dongli. Jam 8:30 dina Setu esuk, ...
    Waca liyane
  • Clear direction, conform to reform, lay out the future

    Arah sing jelas, selaras karo reformasi, mbesuk mbesuk

    2021 Laporan Konferensi Tahunan Manajemen Zhanzhi Group Rapat bisnis tahunan Grup Zhanzhi 2021 dianakake ing Pelabuhan Sanjia, Wilayah Anyar Pudong, Shanghai wiwit tanggal 25 nganti 28 Maret. 54 wong kalebu eksekutif klompok, manajer umum anak perusahaan, lan manajer departemen kantor pusat sing melu ...
    Waca liyane
  • Consistent goals, consistent implementation, united will

    Tujuan sing konsisten, implementasi sing konsisten, kekarepan bersatu

    Konferensi Penyebaran Kerja Tahunan 2021 Industri lan Perdagangan Shanghai Konferensi Penyebaran Pekerjaan Tahunan 2021 Industri lan Perdagangan Shanghai dianakake ing Wuxi wiwit tanggal 12 nganti 14 Maret. 23 wong saka Manajer Umum Grup, Sun, Manajer Umum Industri lan Perdagangan, Cai lan Bai, ...
    Waca liyane
  • Let’s embrace spring, sow hope

    Ayo ngrangkul spring, nyebar pangarep-arep

    Nalika musim semi bali menyang bumi, Vientiane katon anyar. Iki minangka musim sing apik kanggo nyebar lan ditandur. Ing esuk tanggal 6 Maret, Chongqing Zhanzhi ngatur kabeh karyawan kanggo nganakake Festival Arbor lan Spring Festival kanthi tema "Ngisinake Bibit Musim Semi lan Pangarep-arep" ....
    Waca liyane