• Steel Angle Lintel For Australia

    Steel Angle Lintel Kanggo Australia

    Lintel sudut baja galvanis minangka baja struktural karbon kanggo konstruksi, yaiku baja bagean kanthi bagean sing sederhana, lan umume digunakake kanggo komponen logam lan bingkai bangunan pabrik, lan liya-liyane. Jalur baja kanthi loro sisine jejeg lan angles Lintel sudut baja galvanis bisa dipérang dadi baja sudut sing padha lan sudut baja sing ora padha.

    Lintel sudut baja galvanis nduweni ketahanan sing apik, kinerja deformasi plastik lan kekuatan mekanik tartamtu.

  • Steel U Channel ASTM a36 For Australia

    Steel U Channel ASTM a36 Kanggo Australia

    Saluran baja minangka baja strip kanthi salib salib sing bentuk. Saluran baja minangka baja struktural karbon kanggo konstruksi lan mesin, lan minangka baja bagean kanthi salib kompleks. saluran baja utamane digunakake ing struktur bangunan, rekayasa tembok tirai, peralatan mekanik lan manufaktur kendaraan, lsp.

    Billet bahan baku kanggo ngasilake saluran baja yaiku baja sing diikat nganggo karbon utawa bilet baja paduan rendah kanthi isi karbon ora ngluwihi 0,25%. Saluran baja rampung dikirim kanthi cara kerja panas, normalisasi utawa gulung panas.

  • Steel Flat Bar Q235B For Construction

    Steel Flat Bar Q235B Kanggo Konstruksi

    Bilah rata baja nuduhake baja kanthi jembaré 12-300mm, kandelane 4 --60mm, salib persegi dowo lan ujung sing pucuk.

    Baja datar bisa rampung produk baja, lan uga bisa digunakake minangka pipa gandheng kosong lan lembaran kosong kanggo laminasi lan sheet rolling. Spesifikasi kasebut ditulis kanthi milimeter ketebalan * jembaré, lan bar datar baja bisa dirampungake saka baja, digunakake kanggo komponen, tangga, kreteg lan pager, lsp. Palang baja uga bisa digunakake minangka kosong kanggo ngelas waja kaku lan papan kanggo numpuk lan muter piring sing lancip.

  • Steel H Beam For Construction

    Beam Steel H Kanggo Konstruksi

    Bean Steel H minangka bagean bagean efisiensi bagean ekonomi kanthi distribusi area bagean sing luwih dioptimalake lan rasio kekuatan-kanggo-bobot sing cukup wajar, sing dijenengi amarga bagean kasebut padha karo huruf Inggris "H".

    Amarga kabeh bagean balok baja H ditata kanthi sudhut sing tepat, balok baja H duwe kaluwihan resistensi lenturan sing kuat, konstruksi sederhana, penghematan biaya lan bobot struktur ringan ing kabeh arah, lan wis digunakake akeh.

  • Steel i Beam 36a Size For Construction

    Ukuran Steel i Beam 36a Kanggo Konstruksi

    Bean baja i yaiku strip baja kanthi salib silang I. Balok baja saya dipérang dadi balok baja biasa, balok baja ringan lan balok baja flange amba. balok baja i kanthi flensa amba, flensa medium lan flensa sempit dipérang miturut rasio dhuwur flensa menyang web.

  • Steel T Bar AS 4680 For Australia

    Steel T Bar AS 4680 Kanggo Australia

    t baja minangka jinis cor baja menyang bentuk T. Jeneng kasebut amarga salib kasebut padha karo huruf Inggris "t". Ana rong jinis baja t bar:

    1.stel t langsung dipisah saka baja bentuke H, sing nduweni standar panggunaan sing padha karo baja bentuk H (GB / T11263-2017) lan minangka bahan sing cocog kanggo ngganti las baja dobel. Nduweni kaluwihan resistensi lentur sing kuat, konstruksi sederhana, ngirit biaya lan bobot struktur ringan.

    2. Baja t sing digulung panas, sing umume digunakake kanggo mesin lan ngisi baja hardware.

    Bar baja digunakake kanggo nyengkuyung bata bata dobel ing wilayah sing bukaan ing ngisor iki ora bakal dilebokake. Dhasar T-bar nutup growong. Amarga terus-terusan kena unsur lingkungan, kabeh T-bar kita dicelup panas supaya ora ana masalah karat utawa karat.

  • Steel Rail TR45 For Railway

    Steel Rail TR45 Kanggo Railway

    Rel baja minangka komponen utama trek sepur. Fungsine kanggo nuntun rodhane muter supaya maju, meksa tekanan roda lan ngirim menyang wong sing turu. Rail kudu nyedhiyakake resistensi roda sing terus, lancar lan paling sithik kanggo rodha. Ing sepur listrik utawa bagean blok otomatis, rel uga bisa digunakake minangka sirkuit trek.