• Steel Truss Deck For Construction

    Dek Truss Baja Kanggo Konstruksi

    Truss baja kanthi rebar baja minangka akord ndhuwur, akord ngisor lan anggota web lan disambungake kanthi welding spot resistensi diarani truss rebar baja. Plat prewangan komposit, ing endi truss baja lan plate ngisor disambungake dadi sakabeh kanthi welding spot resistensi, diarani dek truss steel.

  • Welded Steel Rebar Mesh Sheet

    Lembar Rebar Mesh Gandheng Baja

    Lembaran bolong rebar baja sing dilas yaiku lembaran bolong sing tulangan longitudinal lan tulangan transversal disusun kanthi jarak tartamtu lan ing sudhut sing pas, lan kabeh prapatan dilas bareng.
    Sampeyan kudu digawe saka CRB550 grade re ribbed steel ribbar rebar utawa HRB400 grade hot ribbed ribbed steel rebar, utawa CPB550 grade adhem digawe mulus baja rebar.

  • HRB400 Steel Rebar for construction

    HRB400 Steel Rebar kanggo konstruksi

    Baja rebar uga dikenal minangka bar baja ribbed panas. Rebar baja bertulang panas sing digulung panas biasa diwenehi merek HRB lan titik panen minimal. H, R, B masing-masing milih delegasi Panas digulung, Ribbed, Steel bar (Bar) telung tembung pisanan saka alfabet Inggris.

  • A80 Steel Truss Lattice Girder For Carport

    A80 Steel Truss Lattice Girder Kanggo Carport

    A80 kisi kisi trusses baja struktural minangka mekanisme dhukungan logam, sing ditemokake ing sangisore atap kanggo menehi dhukungan. Umume, gendheng gendheng digawe saka rong bahan, baja lan kayu.

    Truss baja kanthi rebar baja minangka akord ndhuwur, akord ngisor lan anggota web lan disambungake kanthi welding spot resistensi diarani truss baja. Truss baja sing digawe saka struktur baja minangka pilihan umum ing kompleks perumahan komersial, industri lan gedhe.