• 0.5mm Black annealed cold rolled crca steel coils

    0,5mm Koil baja krca gulung adhem anil ireng

    CRCA Anil sing digulung ireng kadhemen minangka proses manufaktur koil baja. Yen koil baja sing digulung adhem digawe panas nganti suhu anil, warna permukaan dadi ireng amarga kontak karo hawa sing dhuwur, mula diarani koil baja sing digulung adhem ireng. Permukaane durung dipoles, dadi ireng. Lumahing ireng ora padhang banget. Cetha ireng, nanging rada lurus ing ndhuwur, lan digunakake ing sawetara panggonan sing sarat kurang ketat.

  • DC01 CRC cold rolled steel sheet

    Lembaran baja sing digulung adhem DC01 CRC

    Lembaran baja sing digulung kadhemen digawe saka koil baja sing digulung panas sing digulung ing suhu ruangan lan ing ngisor suhu rekristalisasi. Utamane nggunakake bahan baja karbon rendah, sing mbutuhake lekukan adhem lan kinerja las sing apik lan kinerja stamping tartamtu.

    1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
    2. Kelas: DC01, DC02, DC03, DC04, lsp.
    3. Lebar: 600-1250mm
    4. kekandelan: 0.12-4.0mm
    5. dawa: minangka syarat customer

  • ST12 CRC cold rolled steel strip

    Jalur baja kadhemen ST12 CRC kadhemen

    strip baja sing digulung kadhemen digawe saka koil sing digulung panas ing suhu ruangan lan suhu recrystallization ngisor, kalebu sprei lan gulungan, sing bisa diprodhuksi dening akeh pabrik baja domestik kayata Baosteel, Wuhan Iron lan Steel Co., Ltd. Antarane, pengiriman ing sheet diarani sheet steel, uga diarani sheet box utawa flat sheet; Dawa dawa, dikirim ing kumparan, diarani strip baja, uga diarani sheet coiled. Kekandelan strip kadhemen umume 0,1 ~ 3,0 mm lan jembaré 100 ~ 1250 mm; Nggunakake strip utawa lembaran baja sing digulung panas minangka bahan baku lan digulung dadi produk kanthi pabrik sing adhem ing suhu normal.

    Strip baja sing digulung kadhemen duweni sifat sing apik, yaiku liwat gulung adhem, strip baja sing adhem kanthi kekandelan luwih tipis lan presisi sing luwih dhuwur bisa dipikolehi, kanthi rata sing dhuwur, finish permukaan sing dhuwur, permukaan sing resik lan padhang saka strip baja sing digulung adhem, gampang nutupi pangolahan, macem-macem jinis lan aplikasi sing amba, lan ing wektu sing padha, nduweni ciri kinerja stamping sing dhuwur, ora ana tuwa lan titik panen sing sithik

  • SPCC CRC cold rolled steel coil

    Koil baja sing digulung adhem SPCC CRC

    Koil baja sing digulung kadhemen langsung digulung dadi kekandelan tartamtu dening rol ing suhu normal lan digulung dadi kabeh koil kanthi winder. Yen dibandhingake karo koil sing digulung panas, koil sing digulung adhem duwe permukaan sing padhang lan lancar, nanging bakal ngasilake stres internal sing luwih akeh, mula asring dianil sawise digulung adhem.

  • CRNGO Cold rolled non-oriented silicon steel coil

    Koil baja silikon sing ora berorientasi CRNGO kadhemen

    Baja silikon sing ora nggulung adhem adhem yaiku campuran paduan fosililikon kanthi isi karbon sithik. Ing piring baja sing cacat lan anil, biji-bijian kanthi orientasi acak. Kandungan silikon paduan yaiku 1,5% ~ 3.0%, utawa jumlah silikon lan aluminium isi 1,8% ~ 4,0%. Produk biasane piring sing digulung adhem utawa strip kanthi kekandelan nominal 0,35mm lan 0,5 mm. Nduweni karakteristik permeabilitas magnetik sing dhuwur, gaya meksa kurang lan koefisien resistensi gedhe, mula kerugian hysteresis lan kerugian arus eddy cilik. Umume digunakake minangka bahan magnetik ing motor, trafo, peralatan listrik lan instrumen listrik.