• Cold Formed Steel Angle Bar For Storage Rack

    Bar Angle Baja Kadhemen Kanggo Rak Panyimpenan

    Bilah sudut baja sing digawe adhem digawe saka lempengan baja sing adhem utawa strip baja, lan iki minangka baja strip kanthi loro sisi jejeg. Kekandelan tembok ora mung bisa digawe lancip, nanging uga nyederhanakake proses produksi lan nambah efisiensi produksi.

  • High Speed Guardrail Series For Safety

    Seri Guardrail Berkecepatan Tinggi Kanggo Keamanan

    Pagar galvanis balok W kecepatan tinggi minangka alangan kacilakan dalan gedhe sing paling umum sing dirancang kanggo nyegah kendharaan metu saka dalan ing wilayah sing mbebayani.

    Wadri balok Thrie (telung balok) nduweni kinerja anti-crash sing luwih apik, sing akeh ditrapake ing dalan sing mbebayani kayata dalan lan jembatan kelas dhuwur.

    Balok galvanis kanthi lapisan seragam seng utawa plastik seng dilapisi kanggo nyegah bintik-bintik lemah sing disebabake karat lan karat.

  • Photovoltaic Bracket for Solar Panel

    Braket Photovoltaic kanggo Panel Surya

    Kurung fotovoltaik surya minangka krenjang khusus sing dirancang kanggo nyelehake, nginstal lan ndandani panel surya ing sistem pembangkit tenaga fotovoltaik surya. Bahan umum yaiku campuran aluminium, baja karbon lan baja tahan karat.

    Kanggo nggedhekake output tenaga saka kabeh sistem pembangkit tenaga fotovoltaik, dikombinasikake karo kahanan geografi, iklim lan sumber daya energi surya ing situs konstruksi, struktur pendukung sing ndandani modul surya kanthi orientasi, susunan lan jarak tartamtu biasane baja struktur lan struktur paduan aluminium, utawa campuran saka loro kasebut.

  • Gi Steel C Purlin For Panama

    Gi Steel C Purlin Kanggo Panama

    Baja C Purlin sing digawe adhem: Produk jenis iki dikarepake kanthi ukuran fleksibel. Kita bisa nyedhiyakake ukuran minimal 50 * 25mm lan ukuran ing ndhuwur. Kabeh paramèter gumantung karo panjaluk klien. Bahan kasebut kalebu logam ireng, baja galvanis lan baja tahan karat.