• 8011 Aluminum Foil for Food Package

    8011 Aluminium Foil kanggo Paket Panganan

    Foil aluminium diprodhuksi dening ingot sheet rolling digawe saka aluminium billet cair, banjur muter maneh ing pabrik sheet lan foil nganti kekandelan sing dipengini, utawa kanthi casting terus lan rolling dingin.

    Aluminium foil minangka film logam alus, sing ora mung nduweni kalenturan tahan kelembapan, ketegangan udara, teduh, resistensi abrasi, perlindungan wangi, kesucian lan tanpa rasa, nanging uga gampang ngolah pola lan pola sing apik ing macem-macem warna amarga warna perak sing elegan. kilap putih.