• Mirror Finished Aluminum Sheet for Jewelry Boxes

    Cermin Aluminium Rampung kanggo Kothak Perhiasan

    Lembar aluminium sing wis rampung yaiku kaca aluminium sing diolah kanthi muter, mecah lan cara liyane kanggo nggawe efek permukaan kaca. Lembar aluminium sing wis rampung mirror nuduhake sheet aluminium sing duweni efek pangilon ing sisih ndhuwur sheet liwat macem-macem cara kayata muter lan polesan. Umume, lembaran aluminium sing wis rampung pangilon ing luar negeri digulung dadi kumparan lan sprei. Ana pirang-pirang jinis lembaran aluminium reflektif pangilon, wiwit saka ngisor nganti dhuwur, kalebu aluminium mirror laminasi, aluminium mirror polesan domestik, aluminium mirror polesan impor, aluminium mirror oksidasi impor lan sheet aluminium super mirror.

  • 3003 H18 Aluminum Strip for Channel Letter

    3003 H18 Jalur Aluminium kanggo Surat Saluran

    Bahan baku strip aluminium yaiku aluminium murni utawa paduan aluminium gulungan aluminium sing digulung lan koil aluminium sing digulung panas, sing digulung dadi koil aluminium piring tipis kanthi kekandelan lan jembar sing beda karo pabrik rolling adhem, lan banjur dipotong dawa dadi aluminium. jembaré kanthi nggeser mesin miturut aplikasi. Strip aluminium minangka bahan penting ing produksi macem-macem produk industri, komersial lan konsumen. AC, mobil, pesawat, perabotan, komponen struktural lan produk liyane bisa uga nggunakake strip aluminium.

  • 1050 Aluminum Coil for Lamps

    1050 Koil Aluminium kanggo Lampu

    Koil aluminium minangka produk logam kanggo nyukur gunting sawise muter lan mlengkung kanthi casting lan pabrik muter. Koil aluminium akeh digunakake ing elektronik, kemasan, konstruksi, mesin, lsp. Ana akeh perusahaan produksi ing koil aluminium, lan teknologi produksi wis entuk negara maju lan koil aluminium. Miturut macem-macem unsur logam sing ana ing koil aluminium, koil aluminium bisa dipérang dadi 9 kategori, yaiku bisa dipérang dadi 9 seri.