• 316 Stainless Steel sheet With 2B Surface

    316 Lembar Baja tahan karat Kanthi Lumahing 2B

    316 Lembar baja tahan karat nduweni permukaan sing alus, plastisitas dhuwur, kekuwatan lan kekuwatan mekanik, lan tahan karat kanthi asam, gas alkalin, solusi lan media liyane. Iki minangka baja campuran sing ora gampang karat, nanging ora bebas karat. Lembaran baja tahan karat nuduhake lembaran baja sing tahan karat medium sing ringkih kayata swasana, uap lan banyu.

    Saiki, cara klasifikasi sing umum digunakake adhedhasar karakteristik struktural lembaran baja, karakteristik komposisi kimia lembaran baja lan kombinasi kasebut. Umume dipérang dadi lembaran stainless steel martensitik, lembaran stainless steel ferritik, lembaran stainless steel austenit, lembaran stainless steel dupleks lan lembaran baja tahan karat presipitasi, utawa dipérang dadi lembaran stainless steel kromium lan lembaran stainless steel nikel.

  • 304 Stainless Steel Strip With Hairline Surface

    304 Jalur Baja tahan karat kanthi lumahing garis rambut

    304 Strip stainless steel wiwitane diprodhuksi ing papan, sing banjur dilebokake ing proses konversi nggunakake pabrik Z, sing ngowahi lempengan dadi strip sadurunge luwih digulung. Strip baja tahan karat minangka tambahan lembaran stainless steel tipis. Umume diproduksi kanggo nyukupi kabutuhan produksi industri saka macem-macem produk logam utawa mekanik ing departemen industri sing beda-beda.