• 304 Seamless Stainless Steel Pipe For Industry

    304 Pipa Baja Karet Seamless Kanggo Industri

    Sawise bilet tabung bunder digawe panas, pipa stainless steel sing mulus bakal diproduksi liwat proses produksi adhem, gambar adhem utawa ekstrusi panas. Kekandelan tembok sing luwih kenthel ing produk kasebut, luwih irit lan praktis, lan ketebalan tembok sing luwih tipis, biaya pangolahane bakal mundhak akeh.

  • 201 Polished Stainless Steel Pipe For Malaysia

    201 Pipa Baja tahan karat sing apik kanggo Malaysia

    201 Pipa dekorasi stainless steel sing polesan uga diarani pipa baja gandheng stainless steel kanggo pipa gandheng cekak. Pipa baja tahan karat minangka jinis baja bunder dawa, sing umume digunakake kanggo minyak bumi, industri kimia, perawatan medis, panganan, industri ringan, instrumen mekanik lan pipa transmisi industri lan komponen struktural mekanik. Kajaba iku, yen kekuatan tikungan lan kekuatan torsi padha, bobote luwih entheng, mula uga digunakake ing bagean produksi mekanik lan struktur teknik. Iki uga asring digunakake minangka prabotan lan pawon.