• Steel Truss Deck For Construction

    Dek Truss Baja Kanggo Konstruksi

    Truss baja kanthi rebar baja minangka akord ndhuwur, akord ngisor lan anggota web lan disambungake kanthi welding spot resistensi diarani truss rebar baja. Plat prewangan komposit, ing endi truss baja lan plate ngisor disambungake dadi sakabeh kanthi welding spot resistensi, diarani dek truss steel.

  • Welded Steel Rebar Mesh Sheet

    Lembar Rebar Mesh Gandheng Baja

    Lembaran bolong rebar baja sing dilas yaiku lembaran bolong sing tulangan longitudinal lan tulangan transversal disusun kanthi jarak tartamtu lan ing sudhut sing pas, lan kabeh prapatan dilas bareng.
    Sampeyan kudu digawe saka CRB550 grade re ribbed steel ribbar rebar utawa HRB400 grade hot ribbed ribbed steel rebar, utawa CPB550 grade adhem digawe mulus baja rebar.

  • Galvanized Steel Wire Mesh For Australia

    Mesh Kawat Baja Galvanis Kanggo Australia

    Bolong kawat baja minangka istilah umum kanggo bahan bolong sing ditenun utawa dilas nganggo kawat baja karbon sing kurang, kawat baja karbon sedang, kawat baja karbon dhuwur lan kawat stainless steel. Proses produksi yaiku: nenun biasa, anyaman embossing lan welding spot. Kawat baja biasane digunakake minangka bahan baku lan diolah dadi bolong kanthi peralatan profesional, mula diarani bolong kawat baja.

  • Steel Structure Parts With High Tensile

    Bagian Struktur Baja Kanthi Tensil Dhuwur

    Sing diarani bagean struktur baja kabeh gegandhengan kabeh kanthi welding, riveting utawa bolting, lsp. Bagian-bagian kasebut saling gegandhengan lan mbatesi siji-sijine kanggo mbentuk keseluruhan organik. Sistem struktur baja duwe kaluwihan komprehensif bobot entheng, pabrik pabrik, instalasi cepet, periode konstruksi cekak, kinerja gempa sing apik, pemulihan investasi cepet lan polusi lingkungan sing kurang

  • Black Square Steel Pipe For Furniture

    Pipa Baja Persegi Ireng Kanggo Mebel

    Pipa baja kothak ireng digulung nganggo strip baja sawise perawatan teknologi. Umume, strip baja dibongkar, diratakan, ditekuk lan dilas kanggo nggawe tabung baja bunder, banjur digulung dadi tabung baja persegi banjur dipotong nganti suwene sing dibutuhake.

  • Galvanized Square Steel Pipe For Steel Structure

    Pipa Baja Kothak Galvanis Kanggo Struktur Baja

    Pipa kuadrat galvanis digulung dening strip baja galvanis sawise perawatan teknologi. Umume, strip baja galvanis dibongkar, diratakan, ditekuk lan dilas kanggo nggawe tabung bunder, banjur digulung dadi tabung persegi banjur dipotong nganti suwene sing dibutuhake.

  • 0.5mm Black annealed cold rolled crca steel coils

    0,5mm Koil baja krca gulung adhem anil ireng

    CRCA Anil sing digulung ireng kadhemen minangka proses manufaktur koil baja. Yen koil baja sing digulung adhem digawe panas nganti suhu anil, warna permukaan dadi ireng amarga kontak karo hawa sing dhuwur, mula diarani koil baja sing digulung adhem ireng. Permukaane durung dipoles, dadi ireng. Lumahing ireng ora padhang banget. Cetha ireng, nanging rada lurus ing ndhuwur, lan digunakake ing sawetara panggonan sing sarat kurang ketat.

  • DC01 CRC cold rolled steel sheet

    Lembaran baja sing digulung adhem DC01 CRC

    Lembaran baja sing digulung kadhemen digawe saka koil baja sing digulung panas sing digulung ing suhu ruangan lan ing ngisor suhu rekristalisasi. Utamane nggunakake bahan baja karbon rendah, sing mbutuhake lekukan adhem lan kinerja las sing apik lan kinerja stamping tartamtu.

    1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
    2. Kelas: DC01, DC02, DC03, DC04, lsp.
    3. Lebar: 600-1250mm
    4. kekandelan: 0.12-4.0mm
    5. dawa: minangka syarat customer

  • ST12 CRC cold rolled steel strip

    Jalur baja kadhemen ST12 CRC kadhemen

    strip baja sing digulung kadhemen digawe saka koil sing digulung panas ing suhu ruangan lan suhu recrystallization ngisor, kalebu sprei lan gulungan, sing bisa diprodhuksi dening akeh pabrik baja domestik kayata Baosteel, Wuhan Iron lan Steel Co., Ltd. Antarane, pengiriman ing sheet diarani sheet steel, uga diarani sheet box utawa flat sheet; Dawa dawa, dikirim ing kumparan, diarani strip baja, uga diarani sheet coiled. Kekandelan strip kadhemen umume 0,1 ~ 3,0 mm lan jembaré 100 ~ 1250 mm; Nggunakake strip utawa lembaran baja sing digulung panas minangka bahan baku lan digulung dadi produk kanthi pabrik sing adhem ing suhu normal.

    Strip baja sing digulung kadhemen duweni sifat sing apik, yaiku liwat gulung adhem, strip baja sing adhem kanthi kekandelan luwih tipis lan presisi sing luwih dhuwur bisa dipikolehi, kanthi rata sing dhuwur, finish permukaan sing dhuwur, permukaan sing resik lan padhang saka strip baja sing digulung adhem, gampang nutupi pangolahan, macem-macem jinis lan aplikasi sing amba, lan ing wektu sing padha, nduweni ciri kinerja stamping sing dhuwur, ora ana tuwa lan titik panen sing sithik

  • 8011 Prepainted Aluminum Foil For Food Package

    8011 Foil Aluminium Prepared Kanggo Paket Panganan

    Foil aluminium prepainted nuduhake pewarnaan permukaan paduan aluminium. Amarga kinerja paduan aluminium stabil banget, mula ora gampang diikat. Umume, sawise perawatan khusus, lumahing bisa dijamin ora ilang paling ora 30 taun. Menapa malih, amargi kapadhetanipun kurang lan atose dhuwur, bobote per unit volume paling entheng ing antarane bahan logam.

    Aluminium foil prepainted nuduhake warna aluminium gulung sing wis dicet sadurunge nglereni, mlengkung, muter lan proses pembentukan liyane, beda karo cara nyemprot (cat semprotan sawise nyetak).

    Iki digunakake kanthi macem-macem cara inovatif kanggo nambah tampilan estetis bangunan umum lan komersial. Ing pasar konstruksi saiki, 70% bahan logam sing digunakake ing permukaan bangunan wis dilapisi pra, Produk kasebut ijo, tahan korosi, bebas pangopènan lan bisa didaur ulang.

  • 3003 Aluminum Profiles for Furniture

    3003 Profil Aluminium kanggo Mebel

    Profil aluminium minangka bahan aluminium kanthi macem-macem bentuk salib sing dipikolehi kanthi leleh panas lan ekstrusi batang aluminium. Proses produksi profil aluminium utamane kalebu telung proses: casting, ekstrusi lan pewarnaan. Antarane, pewarna utamane kalebu oksidasi, lapisan elektroforetik, penyemprotan karbon-fluor, penyemprotan bubuk, pencetakan transfer gandum kayu lan proses liyane.

  • 1060 Aluminum Angle For Decoration

    1060 Angle Aluminium Kanggo Dekorasi

    Sudut aluminium minangka sejenis produk aluminium kanthi loro sisi jejeg lan nggawe sudut. Ciri khas yaiku loro-lorone padha jejeg lan mbentuk sudut. Sudut aluminium minangka profil aluminium umum, sing bisa dideleng ing bidang arsitektur, dekorasi lan industri