• Steel Truss Deck For Construction

    Dek Truss Baja Kanggo Konstruksi

    Truss baja kanthi rebar baja minangka akord ndhuwur, akord ngisor lan anggota web lan disambungake kanthi welding spot resistensi diarani truss rebar baja. Plat prewangan komposit, ing endi truss baja lan plate ngisor disambungake dadi sakabeh kanthi welding spot resistensi, diarani dek truss steel.

  • Welded Steel Rebar Mesh Sheet

    Lembar Rebar Mesh Gandheng Baja

    Lembaran bolong rebar baja sing dilas yaiku lembaran bolong sing tulangan longitudinal lan tulangan transversal disusun kanthi jarak tartamtu lan ing sudhut sing pas, lan kabeh prapatan dilas bareng.
    Sampeyan kudu digawe saka CRB550 grade re ribbed steel ribbar rebar utawa HRB400 grade hot ribbed ribbed steel rebar, utawa CPB550 grade adhem digawe mulus baja rebar.

  • Galvanized Steel Wire Mesh For Australia

    Mesh Kawat Baja Galvanis Kanggo Australia

    Bolong kawat baja minangka istilah umum kanggo bahan bolong sing ditenun utawa dilas nganggo kawat baja karbon sing kurang, kawat baja karbon sedang, kawat baja karbon dhuwur lan kawat stainless steel. Proses produksi yaiku: nenun biasa, anyaman embossing lan welding spot. Kawat baja biasane digunakake minangka bahan baku lan diolah dadi bolong kanthi peralatan profesional, mula diarani bolong kawat baja.

  • Steel Structure Parts With High Tensile

    Bagian Struktur Baja Kanthi Tensil Dhuwur

    Sing diarani bagean struktur baja kabeh gegandhengan kabeh kanthi welding, riveting utawa bolting, lsp. Bagian-bagian kasebut saling gegandhengan lan mbatesi siji-sijine kanggo mbentuk keseluruhan organik. Sistem struktur baja duwe kaluwihan komprehensif bobot entheng, pabrik pabrik, instalasi cepet, periode konstruksi cekak, kinerja gempa sing apik, pemulihan investasi cepet lan polusi lingkungan sing kurang

  • ASTM A416 Steel Strand For Industry

    ASTM A416 Steel Strand Kanggo Industri

    Strand baja minangka produk wesi lan baja sing kasusun saka pirang-pirang kabel baja, sing bisa dipérang dadi untai baja sing prestasjon, untaian baja sing ora diblokir, untaian baja galvanis lan sapanunggalane. Lapisan galvanis, lapisan paduan seng-aluminium, lapisan klambi aluminium, lapisan klambi tembaga, lapisan ditutupi epoksi, lsp. Bisa ditambahake ing permukaan baja karbon kaya sing dibutuhake.

  • Cold Formed OZ Combi Walls Steel Sheet Pile

    Tumpukan Lembar Baja OZ Combi Wangun Dingin

    Tumpukan lembaran baja tipe OZ sing digawe adhem yaiku jinis pipa ssaw lan tembok Combi tumpukan lembaran baja tipe z. Proses tumpukan sheet baja sing adhem yaiku: billet baja digawe panas lan digulung kanthi cara sing padha karo tumpukan sheet panas, nanging ora dibentuk dadi tumpukan sheet, U, utawa Z nalika panas, gulungan kasebut ditinggalake kanggo adhem. Koil sing digulung panas banjur diluncurake ing pabrik lan dibentuk ing suhu kamar menyang tumpukan lembaran baja bentuk Z pungkasan.

  • Q235 10mm Steel Wire Rod

    Q235 10mm Rod Kawat Baja

    rod kawat baja uga diarani rod kawat, kawat baja, akeh digunakake ing bagean mesin, industri manufaktur, industri elektronik, alat logam lan liya-liyane. Gauge Wire: Φ 5.5-18mm, ukuran khusus bisa ditampa. Ana macem-macem jinis kawat. Rod kawat baja karbon sithik diarani kabel alus, lan rod kawat baja medium lan dhuwur umume diarani kabel keras. Rod kawat umume digunakake minangka kosong gambar, lan bisa uga langsung digunakake minangka bahan bangunan lan diolah dadi bagean mekanik. Rod kawat stainless steel digunakake kanggo Pabrik kawat stainless steel, kawat spring stainless steel, kabel stainless steel lan kabel baja kanggo tali kawat stainless steel. Kanthi kamajuan teknologi produksi, mula ana batang persegi, heksagonal, bentuke kipas lan kawat khusus liyane; Bathi ndhuwur diameter wis ditambahi nganti 38 mm; Bobot piring mundhak saka 40-60 kg dadi 3000 kg. Amarga pangembangan teknologi perawatan panas anyar sawise muter, ukuran ing permukaan rod kawat wis suda, lan mikrostruktur lan properti bisa ningkat banget.

  • Hot rolled Z steel sheet piles

    Tumpukan sheet baja Z sing digulung panas

    Kunci tumpukan lembaran baja tipe Z sing digulung panas kanthi simetris disebar ing loro-lorone sumbu netral, lan jaring terus. Proses tumpukan lembaran baja z sing digulung panas yaiku: Baja sing digulung panas ditekan kanthi suhu luwih saka 1.700F, sing luwih gampang dibentuk lan dibentuk. Mangkene babagan proses produksi tumpukan lembaran baja sing digulung panas: 1. Beam persegi panjang gedhe, diarani billet, dipanaskan lan rata dadi gulung gedhe 2. Gulung baja mbukak liwat sawetara rol, isih ana ing suhu sing dhuwur banget, kanggo nggayuh dimensi lan bentuk sing dikarepake.

  • Cold Formed U Steel Sheet Pile For Project

    Tumpukan Lembar Baja U sing Diwangun Dingin Kanggo Proyek

    Proses tumpukan lembaran baja tipe U sing adhem yaiku: billet baja digawe panas lan digulung kanthi cara sing padha karo tumpukan lembaran sing digulung panas, nanging ora dibentuk dadi bagean tumpukan lembaran U nalika panas, gulungan kasebut digawe adhem. Koil sing digulung panas banjur digulung liwat pabrik lan dibentuk ing suhu ruangan dadi bentuk U pungkasan.

  • Cold Formed Z Steel Sheet Pile For Construction

    Tumpukan Lembar Baja Z Wangun Dingin Kanggo Konstruksi

    Proses tumpukan lembaran baja tipe Z sing adhem yaiku: billet baja digawe panas lan digulung kanthi cara sing padha karo tumpukan sheet panas, nanging ora dibentuk dadi tumpukan sheet, U, utawa Z nalika panas, gulungan kasebut ditinggalake supaya adhem. Koil sing digulung panas banjur digulung liwat pabrik lan dibentuk ing suhu ruangan dadi bentuk Z pungkasan.

  • HRB400 Steel Rebar for construction

    HRB400 Steel Rebar kanggo konstruksi

    Baja rebar uga dikenal minangka bar baja ribbed panas. Rebar baja bertulang panas sing digulung panas biasa diwenehi merek HRB lan titik panen minimal. H, R, B masing-masing milih delegasi Panas digulung, Ribbed, Steel bar (Bar) telung tembung pisanan saka alfabet Inggris.

  • Powder Coated Steel Fence Post For Australia

    Pos Pagar Baja Dilapisi Powder Kanggo Australia

    Tiang pager waja persegi sing dilapisi bubuk biasane digunakake kanggo gerbang lan pager. Ukuran Popular kanggo Australia dawane 50 * 50, 65 * 65, 3m.

    Pos pagar baja sing dilapisi bubuk bisa DIY utawa panel sing wis dipasang sing dicocogake karo post lan post cap. DIY luwih efektif kanggo pangiriman lan nawakake video DIY slat pager rinci kanggo sampeyan. Nanging, yen ora duwe wektu kanggo nindakake dhewe, sampeyan bisa milih kita kanggo nglumpukake slat kanggo sampeyan. Uga duwe tim desain dhewe, cukup kandhakake dhuwure pagar lan dawa total sampeyan. kita bakal seneng nggawe desain rinci kanggo sampeyan.