• Steel Round Bar For Making Tools

    Bar Babak Baja Kanggo Nggawe Piranti

    Bunder babak baja nuduhake baja strip padhet kanthi salib bunder. Dipérang dadi gambar panas, penempaan lan gambar adhem. Spesifikasi bulat baja sing digulung panas yaiku 5.5-250mm. Antarane, bar bunder waja cilik 5,5-25 mm biasane diwenehake ing bundel bar lurus, sing asring digunakake minangka batang baja, baut lan macem-macem bagian mekanik; bunderan waja sing luwih gedhe saka 25mm umume digunakake kanggo gawe bagean mekanis utawa kosong tabung baja lancar.

  • Q235 Steel Square Bar

    Q235 Steel Square Bar

    Bar kothak baja minangka garis sing padhet. Bar kothak baja bisa dipérang dadi gulung panas lan gulung adhem; Dawane kothak waja sing digulung panas yaiku 5-250mm, lan baja persegi sing adhem yaiku 3-100mm.

    Baja waja persegi uga diarani bar alun-alun waja ringan, batang waja persegi Utamane digunakake ing produksi minyak bumi, kimia, pamisahan gas lan wadhah pengiriman utawa piranti liyane sing padha, kayata kabeh jinis kapal menara, penukar panas, tangki panyimpenan lan mobil tank, lsp.