• 316L 0.01mm Stainless Steel Foil For Automobile

    316L 0.01mm Foil Stainless Steel Kanggo Mobil

    Foil stainless steel isih ditepungi kanthi tipis, lan produk sing luwih tipis sacara kolektif diarani foil. Foil stainless steel sing umume misuwur ing pasar yaiku ketebalane luwih saka 0,15 mm. Gulung sabuk gulung rata minangka metode manufaktur foil stainless steel sing akeh digunakake, sing duwe produktivitas dhuwur, skala gedhe lan output gedhe.

    Kaya jenenge, foil stainless steel tegese Foil stainless steel. Sejatine, definisi tembung "foil" ora jelas, lan umume waja diarani foil ing ngisor 150um. Amarga ora ana standar foil stainless steel, foil stainless steel digawe saka sheet stainless steel. Foil stainless steel digunakake kanggo nggawe spacer ing komponen tekanan sensitivitas dhuwur ing instrumen presisi, bahan struktural utama lan bahan pertukaran panas ing mesin turbin uap, lsp.