• Steel Structure Parts With High Tensile

    Bagian Struktur Baja Kanthi Tensil Dhuwur

    Sing diarani bagean struktur baja kabeh gegandhengan kabeh kanthi welding, riveting utawa bolting, lsp. Bagian-bagian kasebut saling gegandhengan lan mbatesi siji-sijine kanggo mbentuk keseluruhan organik. Sistem struktur baja duwe kaluwihan komprehensif bobot entheng, pabrik pabrik, instalasi cepet, periode konstruksi cekak, kinerja gempa sing apik, pemulihan investasi cepet lan polusi lingkungan sing kurang

  • Powder Coated Steel Fence Post For Australia

    Pos Pagar Baja Dilapisi Powder Kanggo Australia

    Tiang pager waja persegi sing dilapisi bubuk biasane digunakake kanggo gerbang lan pager. Ukuran Popular kanggo Australia dawane 50 * 50, 65 * 65, 3m.

    Pos pagar baja sing dilapisi bubuk bisa DIY utawa panel sing wis dipasang sing dicocogake karo post lan post cap. DIY luwih efektif kanggo pangiriman lan nawakake video DIY slat pager rinci kanggo sampeyan. Nanging, yen ora duwe wektu kanggo nindakake dhewe, sampeyan bisa milih kita kanggo nglumpukake slat kanggo sampeyan. Uga duwe tim desain dhewe, cukup kandhakake dhuwure pagar lan dawa total sampeyan. kita bakal seneng nggawe desain rinci kanggo sampeyan.