• Galvanized Steel Wire Mesh For Australia

    Mesh Kawat Baja Galvanis Kanggo Australia

    Bolong kawat baja minangka istilah umum kanggo bahan bolong sing ditenun utawa dilas nganggo kawat baja karbon sing kurang, kawat baja karbon sedang, kawat baja karbon dhuwur lan kawat stainless steel. Proses produksi yaiku: nenun biasa, anyaman embossing lan welding spot. Kawat baja biasane digunakake minangka bahan baku lan diolah dadi bolong kanthi peralatan profesional, mula diarani bolong kawat baja.

  • ASTM A416 Steel Strand For Industry

    ASTM A416 Steel Strand Kanggo Industri

    Strand baja minangka produk wesi lan baja sing kasusun saka pirang-pirang kabel baja, sing bisa dipérang dadi untai baja sing prestasjon, untaian baja sing ora diblokir, untaian baja galvanis lan sapanunggalane. Lapisan galvanis, lapisan paduan seng-aluminium, lapisan klambi aluminium, lapisan klambi tembaga, lapisan ditutupi epoksi, lsp. Bisa ditambahake ing permukaan baja karbon kaya sing dibutuhake.

  • Q235 10mm Steel Wire Rod

    Q235 10mm Rod Kawat Baja

    rod kawat baja uga diarani rod kawat, kawat baja, akeh digunakake ing bagean mesin, industri manufaktur, industri elektronik, alat logam lan liya-liyane. Gauge Wire: Φ 5.5-18mm, ukuran khusus bisa ditampa. Ana macem-macem jinis kawat. Rod kawat baja karbon sithik diarani kabel alus, lan rod kawat baja medium lan dhuwur umume diarani kabel keras. Rod kawat umume digunakake minangka kosong gambar, lan bisa uga langsung digunakake minangka bahan bangunan lan diolah dadi bagean mekanik. Rod kawat stainless steel digunakake kanggo Pabrik kawat stainless steel, kawat spring stainless steel, kabel stainless steel lan kabel baja kanggo tali kawat stainless steel. Kanthi kamajuan teknologi produksi, mula ana batang persegi, heksagonal, bentuke kipas lan kawat khusus liyane; Bathi ndhuwur diameter wis ditambahi nganti 38 mm; Bobot piring mundhak saka 40-60 kg dadi 3000 kg. Amarga pangembangan teknologi perawatan panas anyar sawise muter, ukuran ing permukaan rod kawat wis suda, lan mikrostruktur lan properti bisa ningkat banget.