• Galvanized Steel Strip for Pipe Making

    Jalur Baja Galvanis kanggo Gawe Pipa

    Strip baja galvanis nduweni resistensi korosi sing kuat. Bisa nyegah lumahing pelat baja saka korosi lan nambah umur layanane. Kajaba iku, strip galvanis katon resik, luwih asri lan nambah dekorasi.

  • G330 Hot Dip Gi Galvanized Steel Sheet

    G330 Hot Dip Gi Galvanis Lembar Baja

    Lembaran baja galvanis minangka jinis lembaran baja kanthi lapisan galvanis celup panas ing lumahing, sing akeh digunakake ing konstruksi, peralatan rumah tangga, kendaraan lan kapal, pabrik kontainer, lsp.

  • 0.12mm Corrugated Gi Galvanized Steel Sheet for Afrcia

    0,12mm Lembar Baja Galvanis Bergelombang untuk Afrcia

    Lembaran baja bergelombang galvanis minangka jinis lembar bergelombang sing dibentuk kanthi muter lan mlengkung kadhemen. Cocog kanggo dekorasi atap, tembok lan tembok internal lan eksternal bangunan industri lan sipil, gudang, bangunan khusus lan perumahan struktur baja dawa.

  • Z275 Galvanized Steel Coil with big spangle

    Z275 Coil Baja Galvanis kanthi spons gedhe

    Koil baja galvanis sing dicelupake panas wis tahan korosi sing kuwat. Bisa nyegah lumahing pelat baja saka korosi lan nambah umur layanane. Kajaba iku, koil galvanis katon resik, luwih ayu lan nambah dekorasi. Koil baja galvanis celup panas minangka metode anti-korosi logam sing efektif, sing umume digunakake ing struktur logam lan fasilitas saka macem-macem industri. Celupake bagean-bagean baja sing deres menyang larutan seng cair udakara 500 ℃, saengga permukaan bagean baja ditempelake karo lapisan seng, saengga bisa nggayuh tujuan anti karat. Alur proses galvanis panas: adol produk rampung, ngumbah nganggo banyu, nambah solusi plating, pangatusan, plating gantung, pendinginan, pangobatan, reresik, polesan lan galvanisasi celup panas.