• Black Square Steel Pipe For Furniture

    Pipa Baja Persegi Ireng Kanggo Mebel

    Pipa baja kothak ireng digulung nganggo strip baja sawise perawatan teknologi. Umume, strip baja dibongkar, diratakan, ditekuk lan dilas kanggo nggawe tabung baja bunder, banjur digulung dadi tabung baja persegi banjur dipotong nganti suwene sing dibutuhake.

  • Galvanized Square Steel Pipe For Steel Structure

    Pipa Baja Kothak Galvanis Kanggo Struktur Baja

    Pipa kuadrat galvanis digulung dening strip baja galvanis sawise perawatan teknologi. Umume, strip baja galvanis dibongkar, diratakan, ditekuk lan dilas kanggo nggawe tabung bunder, banjur digulung dadi tabung persegi banjur dipotong nganti suwene sing dibutuhake.

  • Cold Drawn Steel Pipe For Ecuador

    Pipa Baja Digambar Kadhemen Kanggo Ekuador

    Pipa baja sing adhem adhem minangka salah sawijining pipa baja, yaiku diklasifikasikake miturut proses produksi sing beda-beda, sing beda karo pipa sing digulung panas (ditambahi). Ing proses ngembangake diameter pipa wol sing kosong utawa pipa bahan baku, proses proses nggambar kadhemen ditindakake. Akurasi lan kualitas lumahing jelas unggul tinimbang pipa baja sing digulung panas, nanging amarga ana watesan teknologi, diameter lan dawa diwatesi.

  • Hot Rolled Seamless Steel Pipe

    Pipa Baja Mulus Panas Digulung

    Pipa baja mulus sing digulung panas: gulung panas relatif karo gulung adhem, sing ditindakake ing ngisor suhu rekristalisasi, lan gulung panas ditindakake ing ndhuwur suhu rekristalisasi.

  • Q345B ERW Round Steel Pipe For Ecuador

    Pipa Bunder Bunder ERW Q345B Kanggo Ekuador

    Pipa ERW tegese Pipa Las Las Resistensi Listrik, nampilake efisiensi biaya lan toleransi luwih kekandelan tembok yen dibandhingake karo pipa baja mulus. Iki digunakake sacara umum ing pagar, perancah, teknik, lan liya-liyane. Kanggo njamin presisi lan kualitas Pipa ERW sing dhuwur, SMC nggunakake bahan berkualitas tinggi, lan duwe kontrol kualitas sing kaku.

  • BS 1387 Hot Dipped Galvanized Steel Round Pipe

    Pipa Bulat Galvanis Baja Galvanis BS 1387 Panas

    Pipa putaran galvanis sing dicelupake panas yaiku nggawe logam cair kanthi matrik wesi kanggo ngasilake lapisan paduan, supaya bisa nggabungake matriks lan lapisan. Galvanisasi panas-panas yaiku pickle pipa baja luwih dhisik. Supaya bisa ngilangi oksida wesi ing lumahing pipa baja, sawise pickling, pipa baja dibersihake ing larutan banyu amonium klorida utawa seng klorida utawa larutan banyu campuran amonium klorida lan klorida seng, banjur dikirim menyang panas -tank plating. Galvanisasi celup panas duwe kaluwihan lapisan seragam, adhesi sing kuat lan umur panjang. Reaksi fisik lan kimia kompleks ana ing antarane substrat pipa baja galvanis sing dicelupake lan larutan plester cair, mbentuk lapisan paduan seng-besi tahan korosi kanthi struktur kompak. Lapisan paduan digabungake karo lapisan seng murni lan matrik pipa baja. Mula, wis tahan korosi sing kuwat

  • SSAW Spiral Welded x42 Steel Pipe

    Pipa Baja SSAW Spiral Welded x42

    Pipa gandheng spiral digawe kanthi muter strip baja saka baja struktural karbon rendah utawa baja struktural paduan rendah dadi kosong ing pipa miturut sudut heliks tartamtu (diarani sudut pembentuk), lan banjur ngelas sendhi pipa. Bisa ngasilake pipa baja diameter gedhe saka strip baja sempit.