• 3003 Aluminum Profiles for Furniture

    3003 Profil Aluminium kanggo Mebel

    Profil aluminium minangka bahan aluminium kanthi macem-macem bentuk salib sing dipikolehi kanthi leleh panas lan ekstrusi batang aluminium. Proses produksi profil aluminium utamane kalebu telung proses: casting, ekstrusi lan pewarnaan. Antarane, pewarna utamane kalebu oksidasi, lapisan elektroforetik, penyemprotan karbon-fluor, penyemprotan bubuk, pencetakan transfer gandum kayu lan proses liyane.

  • 1060 Aluminum Angle For Decoration

    1060 Angle Aluminium Kanggo Dekorasi

    Sudut aluminium minangka sejenis produk aluminium kanthi loro sisi jejeg lan nggawe sudut. Ciri khas yaiku loro-lorone padha jejeg lan mbentuk sudut. Sudut aluminium minangka profil aluminium umum, sing bisa dideleng ing bidang arsitektur, dekorasi lan industri

  • 1050 Aluminum Pipe For Automobile

    Pipa Aluminium 1050 Kanggo Mobil

    Pipa aluminium minangka jinis pipa logam non-ferrous, sing digawe saka paduan aluminium utawa aluminium murni lan diekstrusi dadi bahan pipa logam berongga sadawane dawa longitudinal.

    Miturut metode ekstrusi, dipérang dadi pipa aluminium mulus lan pipa ekstrusi biasa

    Miturut presisi: tabung aluminium biasa lan tabung aluminium presisi, ing antarane tabung aluminium presisi umume kudu diproses maneh sawise ekstrusi, kayata gambar adhem, gambar sing apik lan muter.

    Dipérang kanthi kekandelan: pipa aluminium biasa lan pipa aluminium tembok sing tipis

    Kinerja: tahan korosi, bobot entheng.