• 316 Stainless Steel Angle Bar For Construction

    316 Bar Angle Stainless Steel Kanggo Konstruksi

    Bar sudut stainless steel bisa digawe saka macem-macem anggota stres miturut syarat struktural sing beda, lan uga bisa digunakake minangka konektor antar anggota. Digunakake kanthi akeh ing macem-macem struktur bangunan lan struktur teknik, kayata balok, jembatan, menara transmisi, mesin angkat lan transportasi, kapal, tungku industri, menara reaksi, rak kontainer lan rak gudang.

    Kualitas lumahing sudut baja tahan karat diatur ing standar, lan umume dibutuhake ora ana cacat sing mbebayani, kayata delaminasi, parut, retak, lan liya-liyane. Penyimpangan geometris saka stainless steel amba sing ora padha sudut baja uga ditemtokake ing standar, sing umume kalebu barang kayata tikungan mlengkung, jembaré sisih, kekandelan sisih, sudut puncak, bobot teoretis, lan liya-liyane. Ditetepake sudut baja baja tahan karat ora bakal duwe torsi sing signifikan.

  • 201 Stainless Steel H beam For Bridges

    201 Bean stainless steel H Kanggo Jembatan

    201 Beam stainless steel H minangka baja strip dawa kanthi salib bentuk H. Beam H stainless steel digunakake ing macem-macem struktur bangunan, jembatan, kendaraan, krenjang, mesin lan sapanunggalane. Komposisi kimia saka baja bagean H stainless steel kalebu seri baja sing digulung kanggo struktur umum.

  • 304 Seamless Stainless Steel Pipe For Industry

    304 Pipa Baja Karet Seamless Kanggo Industri

    Sawise bilet tabung bunder digawe panas, pipa stainless steel sing mulus bakal diproduksi liwat proses produksi adhem, gambar adhem utawa ekstrusi panas. Kekandelan tembok sing luwih kenthel ing produk kasebut, luwih irit lan praktis, lan ketebalan tembok sing luwih tipis, biaya pangolahane bakal mundhak akeh.

  • 201 Polished Stainless Steel Pipe For Malaysia

    201 Pipa Baja tahan karat sing apik kanggo Malaysia

    201 Pipa dekorasi stainless steel sing polesan uga diarani pipa baja gandheng stainless steel kanggo pipa gandheng cekak. Pipa baja tahan karat minangka jinis baja bunder dawa, sing umume digunakake kanggo minyak bumi, industri kimia, perawatan medis, panganan, industri ringan, instrumen mekanik lan pipa transmisi industri lan komponen struktural mekanik. Kajaba iku, yen kekuatan tikungan lan kekuatan torsi padha, bobote luwih entheng, mula uga digunakake ing bagean produksi mekanik lan struktur teknik. Iki uga asring digunakake minangka prabotan lan pawon.

  • 316L 0.01mm Stainless Steel Foil For Automobile

    316L 0.01mm Foil Stainless Steel Kanggo Mobil

    Foil stainless steel isih ditepungi kanthi tipis, lan produk sing luwih tipis sacara kolektif diarani foil. Foil stainless steel sing umume misuwur ing pasar yaiku ketebalane luwih saka 0,15 mm. Gulung sabuk gulung rata minangka metode manufaktur foil stainless steel sing akeh digunakake, sing duwe produktivitas dhuwur, skala gedhe lan output gedhe.

    Kaya jenenge, foil stainless steel tegese Foil stainless steel. Sejatine, definisi tembung "foil" ora jelas, lan umume waja diarani foil ing ngisor 150um. Amarga ora ana standar foil stainless steel, foil stainless steel digawe saka sheet stainless steel. Foil stainless steel digunakake kanggo nggawe spacer ing komponen tekanan sensitivitas dhuwur ing instrumen presisi, bahan struktural utama lan bahan pertukaran panas ing mesin turbin uap, lsp.

  • 316 Stainless Steel sheet With 2B Surface

    316 Lembar Baja tahan karat Kanthi Lumahing 2B

    316 Lembar baja tahan karat nduweni permukaan sing alus, plastisitas dhuwur, kekuwatan lan kekuwatan mekanik, lan tahan karat kanthi asam, gas alkalin, solusi lan media liyane. Iki minangka baja campuran sing ora gampang karat, nanging ora bebas karat. Lembaran baja tahan karat nuduhake lembaran baja sing tahan karat medium sing ringkih kayata swasana, uap lan banyu.

    Saiki, cara klasifikasi sing umum digunakake adhedhasar karakteristik struktural lembaran baja, karakteristik komposisi kimia lembaran baja lan kombinasi kasebut. Umume dipérang dadi lembaran stainless steel martensitik, lembaran stainless steel ferritik, lembaran stainless steel austenit, lembaran stainless steel dupleks lan lembaran baja tahan karat presipitasi, utawa dipérang dadi lembaran stainless steel kromium lan lembaran stainless steel nikel.

  • 304 Stainless Steel Strip With Hairline Surface

    304 Jalur Baja tahan karat kanthi lumahing garis rambut

    304 Strip stainless steel wiwitane diprodhuksi ing papan, sing banjur dilebokake ing proses konversi nggunakake pabrik Z, sing ngowahi lempengan dadi strip sadurunge luwih digulung. Strip baja tahan karat minangka tambahan lembaran stainless steel tipis. Umume diproduksi kanggo nyukupi kabutuhan produksi industri saka macem-macem produk logam utawa mekanik ing departemen industri sing beda-beda.

  • 301 Stainless Steel U channel For Construction

    301 Saluran U Stainless Steel Kanggo Konstruksi

    301 Saluran stainless steel U yaiku baja strip kanthi salib salib, bahan saluran stainless steel sing umume digunakake ing produksi stainless steel yaiku: 201, 202, 301, 304, 321, 316, 316l, lan bahan khusus bisa disesuaikan khusus .

  • 201 Stainless Steel Coil With 2B Surface

    201 Koil Baja Stainless Kanthi Lumahing 2B

    304 Koil stainless steel wiwitane digawe ing papan, sing banjur dilebokake ing proses konversi nggunakake pabrik Z, sing ngowahi lempengan dadi koil sadurunge digulung luwih lanjut. Koil sing jembar iki biasane digawe udakara 1250mm (kadang luwih jembar) lan diarani 'gilingan pinggir pabrik'.