Warta Perusahaan

  • Celebrating the 100th anniversary of the founding of the CPC

    Ngrayakake ulang taun ke-100 dumadine CPC

    Sejarah minangka biografi negara lan manungsa. Saka taun 1921 nganti 2021, apa legenda umur pirang-pirang abad sing Partai Komunis Tionghoa nuntun masarakat Cina nulis? Lair ing peteng, tuwuh ing kasangsaran, mundhak ing kemunduran, lan tuwuh ing perjuangan, saka organisasi kanthi ...
    Waca liyane
  • Zhanzhi Group’s first reading sharing session in 2021

    Sesi bareng maca pisanan Grup Zhanzhi ing taun 2021

    Mbangun gaya sinau lan nggawe tim sing ramping Kanthi kabutuhan transformasi lan upgrade perusahaan, fokuse luwih fokus ing pangembangan lan layanan pelanggan pungkasan, fokus ing macem-macem operasi, fokus ing pangembangan industri, lan ngapikake servi profesional sakabehe. ..
    Waca liyane
  • The foundation of enterprise life, the quality month activity was successfully carried out

    Dhasar urip perusahaan, kegiyatan wulan kualitas bisa ditindakake kanthi sukses

    Ing 18:00 tanggal 6 Mei, Quanzhou Zhanzhi Processing nganakake rapat mobilisasi kanggo acara Bulan Mutu Mei kanggo luwih nggabungake sistem mutu, nggawe swasana jaminan kualitas sing kuat ing saindenging perusahaan, lan ngupayakake pangembangan kanthi kualitas produk, saengga bisa nambah awak. ..
    Waca liyane
  • Dongli Lake Hiking Activities of Zhanzhi Group

    Kegiatan Hiking Danau Dongli saka Grup Zhanzhi

    Cekel tangan, ayo mlaku bareng Ing wulan April, Tianjin kebak musim semi, awan cerah lan angin sepoi-sepine. Ing musim semi iki, kabeh prekara wis pulih, kita nyambut gawe ing kunjalan Tianjin Zhanzhi kaping 2021 kegiatan trekking trekking 12 Danau Dongli. Jam 8:30 dina Setu esuk, ...
    Waca liyane
  • Clear direction, conform to reform, lay out the future

    Arah sing jelas, selaras karo reformasi, mbesuk mbesuk

    2021 Laporan Konferensi Tahunan Manajemen Zhanzhi Group Rapat bisnis tahunan Grup Zhanzhi 2021 dianakake ing Pelabuhan Sanjia, Wilayah Anyar Pudong, Shanghai wiwit tanggal 25 nganti 28 Maret. 54 wong kalebu eksekutif klompok, manajer umum anak perusahaan, lan manajer departemen kantor pusat sing melu ...
    Waca liyane
  • Consistent goals, consistent implementation, united will

    Tujuan sing konsisten, implementasi sing konsisten, kekarepan bersatu

    Konferensi Penyebaran Kerja Tahunan 2021 Industri lan Perdagangan Shanghai Konferensi Penyebaran Pekerjaan Tahunan 2021 Industri lan Perdagangan Shanghai dianakake ing Wuxi wiwit tanggal 12 nganti 14 Maret. 23 wong saka Manajer Umum Grup, Sun, Manajer Umum Industri lan Perdagangan, Cai lan Bai, ...
    Waca liyane
  • Let’s embrace spring, sow hope

    Ayo ngrangkul spring, nyebar pangarep-arep

    Nalika musim semi bali menyang bumi, Vientiane katon anyar. Iki minangka musim sing apik kanggo nyebar lan ditandur. Ing esuk tanggal 6 Maret, Chongqing Zhanzhi ngatur kabeh karyawan kanggo nganakake Festival Arbor lan Spring Festival kanthi tema "Ngisinake Bibit Musim Semi lan Pangarep-arep" ....
    Waca liyane
  • 2021 Fujian Zhanzhi Annual Business Deployment Conference

    2021 Konferensi Penyebaran Bisnis Tahunan Fujian Zhanzhi

    Ing 2021, Konferensi Penyebaran Manajemen Tahunan Fujian Zhanzhi dianakake ing Zhangzhou Changtai tanggal 5 nganti 7 Maret, lan 75 wong ing manajer umum Sun Wenyao lan papat perusahaan ing Distrik Fujian melu rapat kasebut. Agenda rapat iki kalebu seminar khusus, opera ...
    Waca liyane
  • No matter what role you play, you are never inferior

    Ora preduli apa wae peran sing sampeyan lakoni, sampeyan ora bakal luwih asor

    Maret kaya musim semi, lan dadi Dina Wanita saben taun. Nalika teka ing Dina Wanita, sing pertama sing dakkarepake yaiku nulis surat lan ngirim kembang menyang ibuku nalika aku isih bocah, lan karyawan wanita sing wis mlebu masarakat uga kudu ngrasakake mupangat ing preinan iki. Saiki ...
    Waca liyane
  • From home to home, the same warmth

    Saka omah menyang omah, anget sing padha

    Dina Terbuka Perusahaan Ketiga Guangdong Zhanzhi ing taun 2020 Kanggo ngiyatake komunikasi rong arah antarane perusahaan lan karyawan lan kulawargane, nggawe swasana korporat sing rukun lan menang, nambah kohesi korporat, ...
    Waca liyane
  • Zhanzhi Group won the title of “2020 Excellent Supplier”

    Zhanzhi Group menang judhul "Supplier Banget 2020"

    Saka 2010 nganti 2019, situs web Steel Home nganakake sepuluh kegiyatan pilihan "100 Integritas lan Pemasok Merek" berturut-turut, sing nyedhiyakake kesempatan kanggo perusahaan perdagangan baja lan logistik domestik kanggo nampilake, sinau lan sinau saka saben liyane, lan menangake recogni universal ...
    Waca liyane
  • Zhanzhi Group won the honorary title of “Top 100 Gold Suppliers of Lange Steel Network in 2020″

    Zhanzhi Group menang judhul kehormatan "Top 100 Panyedhiya Emas Jaringan Baja Lange ing taun 2020 ″

    Pelatihan Kepemimpinan Eksekutif Anak Perusahaan Zhanzhi 2020 Wis luwih saka sewulan wiwit pelatihan kepemimpinan eksekutif Grup Zhanzhi diwiwiti. Program pelatihan diatur dening kantor pusat grup, lan 35 ...
    Waca liyane