• AZ150 Galvalume Aluzinc Coated Steel Sheet

    AZ150 Lembar Baja Dilapisi Aluzinc Galvalume

    Lembaran baja galvalume kasusun saka struktur paduan seng-aluminium, sing kasusun saka 55% aluminium, 43,4% seng lan 1,6% silikon dikuatake ing 600 ℃. Iki minangka bahan paduan sing penting sing asring digunakake ing saben dinane.

    Lumahing lembaran baja galvalume ditandai karo lintang sing alus, rata lan apik, lan warna utamane putih keperakan. Struktur lapisan khusus nggawe resistensi korosi sing apik banget. Umur layanan normal lembaran baja galvalume bisa tekan 25 taun, lan tahan panas sing apik lan bisa digunakake ing lingkungan suhu dhuwur 315; Adhesi ing antarane lapisan lan film cat iku apik, lan prosese apik kemampuan, lan bisa ditumbuk, dipotong, dilas, lsp. Konduktivitas lumahing apik banget.

    Lembaran baja galvalume duwe ciri khas sing apik: tahan karat sing kuat, yaiku 3 kali lipat galvanis murni; Ing ndhuwur iki ana kembang seng sing apik, sing bisa digunakake minangka panel bangunan eksterior.

  • Dx51d Galvalume Aluzinc Coated Steel Strip

    Dx51d Galvalume Aluzinc Coated Steel Strip

    Jalur baja galvalume nduweni permukaan putih keperakan sing apik, digawe saka struktur paduan seng-aluminium, sing kasusun saka 55% aluminium, seng 43,4% lan silikon 1,6% padhet ing 600 ℃. Iki minangka bahan paduan sing penting sing asring digunakake ing saben dinane. Jalur baja galvalume nduweni adhesi sing apik karo cat, lan bisa dicet tanpa perawatan pra-perawatan lan pelapukan.

    Strip baja galvalume duwe ciri khas sing apik: tahan karat sing kuat, yaiku 3 kali lipat saka galvanis murni; Ing ndhuwur iki ana kembang seng sing apik, sing bisa digunakake minangka panel bangunan eksterior.

  • Corrugated GL Galvalume Steel Roofing Sheet For Peru

    Lembar Atap Baja Galgalume GL Bergelombang Kanggo Peru

    Lembaran baja bergelombang galvalume minangka jinis lembar bergelombang sing dibentuk kanthi muter lan mlengkung adhem. Cocog kanggo dekorasi atap, tembok lan tembok internal lan eksternal bangunan industri lan sipil, gudang, bangunan khusus lan perumahan struktur baja dawa.

  • G550 Galvalume Aluzinc Coated Steel Coil

    G550 Koil Baja Dilapisi Alvalg Galvalume

    Pambuka produk:

    Koil baja G550 Galvalume digawe saka struktur paduan seng-aluminium, sing kasusun saka 55% aluminium, 43,4% seng lan 1,6% silikon dikuatake dadi 600 ℃. Iki minangka bahan paduan sing penting sing asring digunakake ing saben dinane.

    Koil baja galvalume duwe ciri khas sing apik: tahan karat sing kuat, yaiku 3 kali lipat galvanis murni; Ing ndhuwur iki ana kembang seng sing apik, sing bisa digunakake minangka panel bangunan eksterior.