• Cold Drawn Steel Pipe For Ecuador

    Pipa Baja Digambar Kadhemen Kanggo Ekuador

    Pipa baja sing adhem adhem minangka salah sawijining pipa baja, yaiku diklasifikasikake miturut proses produksi sing beda-beda, sing beda karo pipa sing digulung panas (ditambahi). Ing proses ngembangake diameter pipa wol sing kosong utawa pipa bahan baku, proses proses nggambar kadhemen ditindakake. Akurasi lan kualitas lumahing jelas unggul tinimbang pipa baja sing digulung panas, nanging amarga ana watesan teknologi, diameter lan dawa diwatesi.

  • Hot Rolled Seamless Steel Pipe

    Pipa Baja Mulus Panas Digulung

    Pipa baja mulus sing digulung panas: gulung panas relatif karo gulung adhem, sing ditindakake ing ngisor suhu rekristalisasi, lan gulung panas ditindakake ing ndhuwur suhu rekristalisasi.