• 8011 Prepainted Aluminum Foil For Food Package

    8011 Foil Aluminium Prepared Kanggo Paket Panganan

    Foil aluminium prepainted nuduhake pewarnaan permukaan paduan aluminium. Amarga kinerja paduan aluminium stabil banget, mula ora gampang diikat. Umume, sawise perawatan khusus, lumahing bisa dijamin ora ilang paling ora 30 taun. Menapa malih, amargi kapadhetanipun kurang lan atose dhuwur, bobote per unit volume paling entheng ing antarane bahan logam.

    Aluminium foil prepainted nuduhake warna aluminium gulung sing wis dicet sadurunge nglereni, mlengkung, muter lan proses pembentukan liyane, beda karo cara nyemprot (cat semprotan sawise nyetak).

    Iki digunakake kanthi macem-macem cara inovatif kanggo nambah tampilan estetis bangunan umum lan komersial. Ing pasar konstruksi saiki, 70% bahan logam sing digunakake ing permukaan bangunan wis dilapisi pra, Produk kasebut ijo, tahan korosi, bebas pangopènan lan bisa didaur ulang.

  • 3003 Aluminum Profiles for Furniture

    3003 Profil Aluminium kanggo Mebel

    Profil aluminium minangka bahan aluminium kanthi macem-macem bentuk salib sing dipikolehi kanthi leleh panas lan ekstrusi batang aluminium. Proses produksi profil aluminium utamane kalebu telung proses: casting, ekstrusi lan pewarnaan. Antarane, pewarna utamane kalebu oksidasi, lapisan elektroforetik, penyemprotan karbon-fluor, penyemprotan bubuk, pencetakan transfer gandum kayu lan proses liyane.

  • 1060 Aluminum Angle For Decoration

    1060 Angle Aluminium Kanggo Dekorasi

    Sudut aluminium minangka sejenis produk aluminium kanthi loro sisi jejeg lan nggawe sudut. Ciri khas yaiku loro-lorone padha jejeg lan mbentuk sudut. Sudut aluminium minangka profil aluminium umum, sing bisa dideleng ing bidang arsitektur, dekorasi lan industri

  • 1050 Aluminum Pipe For Automobile

    Pipa Aluminium 1050 Kanggo Mobil

    Pipa aluminium minangka jinis pipa logam non-ferrous, sing digawe saka paduan aluminium utawa aluminium murni lan diekstrusi dadi bahan pipa logam berongga sadawane dawa longitudinal.

    Miturut metode ekstrusi, dipérang dadi pipa aluminium mulus lan pipa ekstrusi biasa

    Miturut presisi: tabung aluminium biasa lan tabung aluminium presisi, ing antarane tabung aluminium presisi umume kudu diproses maneh sawise ekstrusi, kayata gambar adhem, gambar sing apik lan muter.

    Dipérang kanthi kekandelan: pipa aluminium biasa lan pipa aluminium tembok sing tipis

    Kinerja: tahan korosi, bobot entheng.

  • 8011 Aluminum Foil for Food Package

    8011 Aluminium Foil kanggo Paket Panganan

    Foil aluminium diprodhuksi dening ingot sheet rolling digawe saka aluminium billet cair, banjur muter maneh ing pabrik sheet lan foil nganti kekandelan sing dipengini, utawa kanthi casting terus lan rolling dingin.

    Aluminium foil minangka film logam alus, sing ora mung nduweni kalenturan tahan kelembapan, ketegangan udara, teduh, resistensi abrasi, perlindungan wangi, kesucian lan tanpa rasa, nanging uga gampang ngolah pola lan pola sing apik ing macem-macem warna amarga warna perak sing elegan. kilap putih.

  • Mirror Finished Aluminum Sheet for Jewelry Boxes

    Cermin Aluminium Rampung kanggo Kothak Perhiasan

    Lembar aluminium sing wis rampung yaiku kaca aluminium sing diolah kanthi muter, mecah lan cara liyane kanggo nggawe efek permukaan kaca. Lembar aluminium sing wis rampung mirror nuduhake sheet aluminium sing duweni efek pangilon ing sisih ndhuwur sheet liwat macem-macem cara kayata muter lan polesan. Umume, lembaran aluminium sing wis rampung pangilon ing luar negeri digulung dadi kumparan lan sprei. Ana pirang-pirang jinis lembaran aluminium reflektif pangilon, wiwit saka ngisor nganti dhuwur, kalebu aluminium mirror laminasi, aluminium mirror polesan domestik, aluminium mirror polesan impor, aluminium mirror oksidasi impor lan sheet aluminium super mirror.

  • 3003 H18 Aluminum Strip for Channel Letter

    3003 H18 Jalur Aluminium kanggo Surat Saluran

    Bahan baku strip aluminium yaiku aluminium murni utawa paduan aluminium gulungan aluminium sing digulung lan koil aluminium sing digulung panas, sing digulung dadi koil aluminium piring tipis kanthi kekandelan lan jembar sing beda karo pabrik rolling adhem, lan banjur dipotong dawa dadi aluminium. jembaré kanthi nggeser mesin miturut aplikasi. Strip aluminium minangka bahan penting ing produksi macem-macem produk industri, komersial lan konsumen. AC, mobil, pesawat, perabotan, komponen struktural lan produk liyane bisa uga nggunakake strip aluminium.

  • 1050 Aluminum Coil for Lamps

    1050 Koil Aluminium kanggo Lampu

    Koil aluminium minangka produk logam kanggo nyukur gunting sawise muter lan mlengkung kanthi casting lan pabrik muter. Koil aluminium akeh digunakake ing elektronik, kemasan, konstruksi, mesin, lsp. Ana akeh perusahaan produksi ing koil aluminium, lan teknologi produksi wis entuk negara maju lan koil aluminium. Miturut macem-macem unsur logam sing ana ing koil aluminium, koil aluminium bisa dipérang dadi 9 kategori, yaiku bisa dipérang dadi 9 seri.