• Blue Corrugated prepainted Gi roofing Sheet for Afrcia

    Lembar atap bergelombang Biru prabayar Gi kanggo Afrcia

    Lembar atap baja bergelombang warna bergelombang digawe nganggo sheet baja ppgi kanthi roller press lan tikungan adhem dadi macem-macem lembar jinis gelombang. Cocog kanggo bangunan industri lan sipil, gudang, bangunan khusus, atap struktur baja gedhe -span, tembok lan dekorasi njaba omah, lan liya-liyane, ing wektu sing padha, wis akeh ditrapake lan duwe fitur ing ngisor iki: lampu kualitatif, kekuwatan dhuwur, warna lan kilau sing sugih, konstruksi sing trep, gempa bumi, pencegahan geni, anti banyu, umur dawa lan perawatan gratis, lsp

  • RAL 9001 Color Coated PPGL Steel Coil for Roofing

    RAL 9001 Koil Baja PPGL Dilapisi Warna kanggo Atap

    Koil baja PPGL minangka produk sing digawe saka baja galvalume, sawise pretreatment permukaan (degreasing kimia lan perawatan konversi kimia), siji utawa sawetara lapisan lapisan organik dilapisi ing permukaan, banjur dipanggang lan diobati. Saliyane nglindhungi lapisan alu-seng, lapisan organik ing lapisan alu-seng nduweni pengaruh kanggo nutupi lan nglindhungi koil baja sing dilapisi warna, nyegah koil baja ora teyeng, lan umur layanane udakara 1,5 kali luwih dawa tinimbang yaiku koil baja galvalume.

  • Green Color Aluzinc Coated Steel roofing Sheet for Peru

    Lembaran Atap Baja Dilapisi Warna Hijau kanggo Peru

    Lembaran atap baja galvalume sing dilapisi warna digawe nganggo lembaran baja ppgl kanthi roller press lan tikungan adhem dadi macem-macem lembar jinis gelombang. Cocog kanggo bangunan industri lan sipil, gudang, bangunan khusus, atap struktur baja gedhe -span, tembok lan dekorasi njaba omah, lan liya-liyane, ing wektu sing padha, wis akeh ditrapake lan duwe fitur-fitur ing ngisor iki: kekuwatan dhuwur, warna lan kilau sing sugih, konstruksi sing trep, gempa bumi, pencegahan geni, anti banyu, umur dawa lan perawatan gratis, lsp.

  • Red Color Coated PPGI Steel Coil for Afrcia

    Koil Baja PPGI Dilapisi Warna Abang kanggo Afrcia

    Koil baja PPGI minangka produk sing digawe saka baja galvanis sing dicelupake kanthi panas, sawise pretreatment permukaan (degreasing kimia lan perawatan konversi kimia), siji utawa sawetara lapisan lapisan organik dilapisi ing permukaan, banjur dipanggang lan diobati. Saliyane nglindhungi lapisan seng, lapisan organik ing lapisan seng duwe pengaruh kanggo nutupi lan nglindhungi koil baja sing dilapisi warna, nyegah koil baja ora teyeng, lan umur layanane udakara 1,5 kali luwih dawa tinimbang baja galvanis koil