0,5mm Koil baja krca gulung adhem anil ireng

CRCA Anil sing digulung ireng kadhemen minangka proses manufaktur koil baja. Yen koil baja sing digulung adhem digawe panas nganti suhu anil, warna permukaan dadi ireng amarga kontak karo hawa sing dhuwur, mula diarani koil baja sing digulung adhem ireng. Permukaane durung dipoles, dadi ireng. Lumahing ireng ora padhang banget. Cetha ireng, nanging rada lurus ing ndhuwur, lan digunakake ing sawetara panggonan sing sarat kurang ketat.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
2. Kelas: DC01, SPCC, ST12, lsp.
3. Lebar: 600-1250mm
4. kekandelan: 0,5mm
5. dawa: minangka syarat customer
6. Aplikasi: nggawe pipa prabotan
7. Packing: Paket laut sing cocog
8. Istilah harga: CIF, FOB, CFR

Fitur koil baja CRCA

Lumahing koil baja krca annealed ireng sing adhem ireng ireng tanpa perawatan sing padhang, lan sifat fisik alus, sing cocog kanggo pengelasan luwih lanjut kanggo nggawe pipa baja. Kekerasan umum yaiku 57HRB, nanging bisa dikurangi dadi beda kaya sing dibutuhake. 

Bedane karo baja adhem liyane

Umume, properti elongasi anil ireng sing adhem luwih apik. Bedane permukaan pockmark sing digulung kadhemen lan sing padhang yaiku ing kualitas permukaan sing apik utawa sing ala. koil sing digulung adhem kanthi luwih akeh jugangan utawa jugangan yaiku permukaan pockmark sing digulung adhem, dene sing padhang biasane ora duwe permukaan pockmark utawa jugangan. Mundur ireng sawise nggulung kadhemen tegese lumahing baja strip anil ireng, sing luwih murah tinimbang sing alus

Lamaran

Aplikasi saka koil baja anil ireng CRCA sing digulung adhem 0,5mm:

• Kabeh jinis pipa lan pipa Baja (pipa Kompor)
• Kontak panganan kajaba kemasan
• Cetakan kue lan biskuit
• nampan roti
• Lapisan oven roti industri
• Mebel & konstruksi
• Barang-barang umum ekonomi sing ora mbutuhake lukisan liyane, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan