201 Pipa Baja tahan karat sing apik kanggo Malaysia

201 Pipa dekorasi stainless steel sing polesan uga diarani pipa baja gandheng stainless steel kanggo pipa gandheng cekak. Pipa baja tahan karat minangka jinis baja bunder dawa, sing umume digunakake kanggo minyak bumi, industri kimia, perawatan medis, panganan, industri ringan, instrumen mekanik lan pipa transmisi industri lan komponen struktural mekanik. Kajaba iku, yen kekuatan tikungan lan kekuatan torsi padha, bobote luwih entheng, mula uga digunakake ing bagean produksi mekanik lan struktur teknik. Iki uga asring digunakake minangka prabotan lan pawon.


Detail Produk

Tag Produk

Pipa stainless steel gandheng digawe saka piring utawa strip stainless steel sing ditekuk lan digawe dening mesin lan mati banjur dilas. Cara las sing beda bisa dipérang dadi pipa gandheng stainless steel sing lurus lan pipa las stainless steel. Pipa gandheng stainless steel duwe efisiensi produksi sing dhuwur lan macem-macem jinis lan spesifikasi. Kajaba iku, pipa sing dilas ngindhari pirang-pirang proses pemanasan ing proses pangolahan, lan proses produksi luwih ramah lingkungan.

Spesifikasi

1) Kelas: 200 Series, 300 Series, 400 Series, 600 Series, stainless steel Duplex
2) Dhiameter: Ø1.0mm-Ø2200mm
3) Pangobatan permukaan: NO.1, 2E, NO.2D, NO.2B, NO.3, NO.4, HL, Ht, lsp.
4) Dawa: 1-12m, disesuaikan

Fitur

Pipa waja las sing diklasifikasikake kanthi nggunakake: pipa sipil dipérang dadi pipa bunder, pipa persegi panjang lan pipa kembang, sing umume digunakake kanggo dekorasi, arsitektur, struktur lan sapanunggalane. Umume, pipa stainless steel gandheng duwe presisi tinggi, ketebalan tembok sing seragam, padhang pipa stainless steel sing dhuwur ing njero lan njaba (padhang lumahing pipa baja sing ditemtokake dening level lumahing pelat baja), lan bisa diatasi nganti sak karepe. Mula, nuduhake perekonomian lan kaendahan ing aplikasi cairan presisi tinggi, medium lan tekanan rendah.
1) resistensi korosi sing apik
2) resistensi oksidasi suhu dhuwur
3) Properti fisik sing apik

Lamaran

Pipa waja gandheng tahan karat minangka baja bagean ekonomi lan produk penting ing industri wesi lan baja, sing bisa digunakake ing dekorasi lan industri urip. Akeh wong ing pasar nggunakake kanggo nggawe tangga tangan, penjaga jendhela, pager, prabotan lan liya-liyane. Rong bahan umum yaiku 201 lan 304.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita