3003 Profil Aluminium kanggo Mebel

Profil aluminium minangka bahan aluminium kanthi macem-macem bentuk salib sing dipikolehi kanthi leleh panas lan ekstrusi batang aluminium. Proses produksi profil aluminium utamane kalebu telung proses: casting, ekstrusi lan pewarnaan. Antarane, pewarna utamane kalebu oksidasi, lapisan elektroforetik, penyemprotan karbon-fluor, penyemprotan bubuk, pencetakan transfer gandum kayu lan proses liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Bahan: 1000, 3000, 5000, 6000, 8000 seri
2.Temper: F, O, H12, H14, H16, H18, H22, H24, H26, H28
3. Ketebalan: 0.2-8.0, kabeh kasedhiya
4. Lebar: disesuaikan
5. dawa: miturut syarat customer
6. Perawatan Surface: nutupi bubuk, anodizing warna, blasting pasir, sikat, CMP
7. Bentuk: U, I, H, T, amba, heksagonal, lsp

Dhukungan Layanan OEM sing Disesuaikan

* Gambar CAD, lan desain dhasar cetakan kanggo sampel sampeyan
* 10-15 Dina kanggo produksi cetakan lan uji coba sampel, Kanthi biaya cetakan sing bisa dibalekake.
* Tes cetakan lan verifikasi sampel sadurunge produksi massal.

Kategori Profil Aluminium

1. Nggawe profil aluminium (dipérang dadi lawang lan windows lan tembok langsir)
2. Profil radiator aluminium.
3. Profil aluminium industri umume: umume digunakake ing produksi industri lan manufaktur, kayata mesin lan peralatan otomatisasi, kerangka kandhang, lan bukaan cetakan sing disesuaikan karo macem-macem perusahaan miturut persyaratan peralatan mekanik dhewe, kayata sabuk konveyor jalur perakitan, kerekan, mesin dispensasi, peralatan uji coba, rak, lsp. sing umume digunakake ing industri mesin elektronik lan kamar sing resik.
4. Profil paduan aluminium struktur kendaraan rel: umume digunakake kanggo pabrik awak rel.
5. Nggabungake profil aluminium, nggawe pigura gambar paduan aluminium, masang macem-macem pameran lan lukisan dekoratif.

Lamaran

Profil aluminium sing ana gandhengane karo bahan logam liyane luwih entheng, awet, lan tanpa prelu. Pilihan Insert Kaca Bingkai Aluminium sing akeh kanggo imajinasi sing paling apik. Custom digawe kanggo dimensi lan spesifikasi sing dikarepake. Profil aluminium industri ngemot udakara 30% saka total aplikasi profil aluminium, sing umume digunakake ing transportasi (kalebu manufaktur mobil, industri transit), manufaktur peralatan lan mesin, industri barang konsumen awet (kalebu industri ringan). Uga spektrum aplikasi- kalebu pawon, jedhing, prabot kantor, lemari, pusat hiburan, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita