8011 Foil Aluminium Prepared Kanggo Paket Panganan

Foil aluminium prepainted nuduhake pewarnaan permukaan paduan aluminium. Amarga kinerja paduan aluminium stabil banget, mula ora gampang diikat. Umume, sawise perawatan khusus, lumahing bisa dijamin ora ilang paling ora 30 taun. Menapa malih, amargi kapadhetanipun kurang lan atose dhuwur, bobote per unit volume paling entheng ing antarane bahan logam.

Aluminium foil prepainted nuduhake warna aluminium gulung sing wis dicet sadurunge nglereni, mlengkung, muter lan proses pembentukan liyane, beda karo cara nyemprot (cat semprotan sawise nyetak).

Iki digunakake kanthi macem-macem cara inovatif kanggo nambah tampilan estetis bangunan umum lan komersial. Ing pasar konstruksi saiki, 70% bahan logam sing digunakake ing permukaan bangunan wis dilapisi pra, Produk kasebut ijo, tahan korosi, bebas pangopènan lan bisa didaur ulang.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1) Kelas: 1000, 3000, 5000, 8000 seri
2) Suhu: F, O, H14, H16, H18, H19, H22, H24, H26, H28, lsp
3) Werna: Warna ral utawa miturut conto pelanggan
4) Jinis lukisan: PE, PVDF
5) Perawatan permukaan: sikat, marmer, embossed, mirror
6) Kandel: 0,01-1,5mm
7) Jembar: 50-2000mm

Fitur

Koil aluminium sing wis digawe wis dadi salah siji bahan dekorasi paling populer. Ijo ijo kanthi perlindungan lingkungan, daya tahan, lan fitur sing apik.

Minangka bahan dekorasi, kaluwihan kasebut ora bisa dibandhingake tinimbang produk liyane:

Werna seragam, padhang lan resik, adhesi kuwat, daya tahan kuwat, tahan asam lan alkali, resistansi korosi, tahan pelapukan, resistensi pembusukan, resistensi gesekan, resistensi radiasi ultraviolet lan resistensi cuaca sing kuat.

Mula, umume digunakake ing lawang lan jendhela, ruangan srengenge, kemasan balkon lan lapangan liyane sing gedhong kelas dhuwur. Koil aluminium sing dilapisi warna wis dadi salah sawijining bahan dekorasi paling populer. Ijo ijo kanthi perlindungan lingkungan, daya tahan, lan fitur sing apik.

Lamaran

Aluminium prepainted digunakake ing macem-macem aplikasi. Nganti saiki, sing paling gedhe yaiku ing pasar konstruksi ing endi amplop bangunan minangka panggunaan utama. Aluminium prepainted digunakake ing endi wae panggunaan pungkasan mbutuhake finish dicet kanthi kualitas dhuwur ing komponen sing digawe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita