A463 Koil Baja Dilapisi Aluminium Panas Aluminisasi

Koil baja dilapisi aluminium sing dicelupake panas nggabungake sifat mekanik koil baja sing digulung kanthi adhem kanthi retensi tahan aluminium, refleksi panas, lan tahan karat sing unggul.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Standar: ASTM a463
2. kekandelan: 0.25-0.8mm
3. Lebar: saka 800mm nganti 1250mm, kabeh kasedhiya
4. Bobot Koil: saka 3-8MT, miturut panjaluk pelanggan
5. Lapisan AS: 12-25μm
6.Jinis perawatan Post: Lenga, Non perawatan
7. Teknologi: Panas Dicelup
8. Lapisan lapisan baja dicelup panas aluminium:

Klasifikasi

Tipe I Alumininisasi

Tipe II AIumininized

Komponen saka pot molten

Al-Si (8-10%)

Al

Komponen lapisan paduan

detail (1) 

 detail (2)

Lamaran

Perawatan tahan panas

Tahan cuaca (bahan konstruksi)

Fitur

>> Tahan panas: Ekspos dawa nganti suhu nganti 450 derajat Celcius nyebabake owah-owahan ALCOAT lan ora mengaruhi padhange sing apik, dibandhingake karo koil baja galvanis lan koil baja sing digulung adhem.

>> Reflektivitas Panas: Lumahing ALCOAT sing elegan nggambarake udakara 80% panas ing suhu 450 derajat Celcius. Tingkat refleksi nganti 95% ing endi sinar inframerah. Iki nggawe ALCOAT minangka pilihan sing cocog kanggo ngasilake pelat pemanas panas ing toaster, oven, kisaran gas lan kompor minyak.

>> resistensi korosi: Aluminium cenderung luwih resistif tinimbang Mn, Mo, Cr, W, Cd, Fe, Zn. Nanging amarga film aluminium oksida kasebut dhewe stabilitas, mula tahan korosi lumahing saliyane bagean kahanan lingkungan, luwih apik tinimbang koil galvanis.

>> Kinerja lingkungan ijo: Ora mbebayani tumrap awak manungsa, minangka produk perlindungan lingkungan, piring plating aluminium bisa didaur ulang

>> Kinerja pangolahan: Pelat baja aluminisasi bisa diproses kanthi cara sing padha karo piring baja liyane

>> Lasibilitas: Amarga aluminium iku alus, gampang diikat, lan amarga konduktivitas listrik sing kuat, bagean sing dilas nduweni disipasi panas sing apik banget. Kajaba iku, amarga lapisan luwih dhuwur tinimbang titik leleh galvanis, mula ora gampang mili, lan area lelehane sithik, mula ora prelu nggunakake pelat baja galvanis kaya saiki

>> Tampilan permukaan: Nduwe sinar sing tahan lama, tahan korosi sing luwih apik lan tahan cuaca.

Lamaran

1) Komponen otomotif: muffler, pipa knalpot, tangki bahan bakar
2) Piranti: Kompor listrik, kisaran gas, mesin roti, pemanggang roti, wajan, pengering, AC, penukar panas, kompor, pra-pemanas, pengering, saluran, ketel, oven gas, kompor beras.
3) Konstruksi: Tembok lan atap pabrik kimia, tembok tanpa geni


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan