Pipa Baja Persegi Ireng Kanggo Mebel

Pipa baja kothak ireng digulung nganggo strip baja sawise perawatan teknologi. Umume, strip baja dibongkar, diratakan, ditekuk lan dilas kanggo nggawe tabung baja bunder, banjur digulung dadi tabung baja persegi banjur dipotong nganti suwene sing dibutuhake.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1) Kelas: Q195, Q215, Q235, Q345, SS400, lsp.
2) Ukuran: 10 * 10 - 500 * 500mm, miturut kebutuhan pelanggan
3) Perawatan lumahing: ireng
4) Panjang: 2m-5.8m, 6m, 12m (Kita bisa nyetel dawa miturut panjaluk sampeyan)
5) Pengepakan: kemasan layak laut standar
6) Layanan: doyo, nglukis, galvanis, nglereni, ngelas, lsp.

Bedane

Bedane Pipa Baja Ireng lan Pipa Baja Galvanis Panas
Pipa baja persegi ireng minangka pipa kothak logam dhasar sadurunge galvanis. Pipa baja kuadrat galvanis sing dicelupake panas yaiku mbongkar, nyemprotake, nggulung lan ngelas strip baja sing digulung dadi pipa baja bunder, banjur gulung pipa baja bunder menyang pipa baja persegi ireng sing diproses. Pipa baja kothak ireng bakal digawa menyang tanduran galvanis panas kanggo galvanis suhu dhuwur ing 1000 derajat, lan pipa baja persegi galvanis sing dicelupake panas mung bisa diproses yen kekandelan tembok ndhuwur 2mm.

Klasifikasi Utama

Pipa baja persegi dibagi dadi pipa baja persegi struktural, pipa baja persegi dekoratif, pipa baja persegi lan pipa baja persegi mekanik miturut panggunaan. Miturut kekandelan tembok, bisa diklasifikasikake minangka tabung baja persegi sing kandel, tabung baja persegi sing kandel lan tabung baja persegi sing tipis.

Lamaran

Pipa baja ireng akeh digunakake ing nggawe furnitur, manufaktur mesin, industri konstruksi, industri metalurgi, kendaraan pertanian, omah kaca pertanian, industri mobil, kereta api, kerangka kontainer, mebel, dekorasi lan struktur struktur baja.

Kauntungan

* Kita bisa nyedhiyakake layanan pasokan langsung kanggo produk rampung
* Kita bisa tumindak ngimpor bea cukai
* Kita kenal karo pasar
* Nduwe reputasi apik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita