Pipa Bulat Galvanis Baja Galvanis BS 1387 Panas

Pipa putaran galvanis sing dicelupake panas yaiku nggawe logam cair kanthi matrik wesi kanggo ngasilake lapisan paduan, supaya bisa nggabungake matriks lan lapisan. Galvanisasi panas-panas yaiku pickle pipa baja luwih dhisik. Supaya bisa ngilangi oksida wesi ing lumahing pipa baja, sawise pickling, pipa baja dibersihake ing larutan banyu amonium klorida utawa seng klorida utawa larutan banyu campuran amonium klorida lan klorida seng, banjur dikirim menyang panas -tank plating. Galvanisasi celup panas duwe kaluwihan lapisan seragam, adhesi sing kuat lan umur panjang. Reaksi fisik lan kimia kompleks ana ing antarane substrat pipa baja galvanis sing dicelupake lan larutan plester cair, mbentuk lapisan paduan seng-besi tahan korosi kanthi struktur kompak. Lapisan paduan digabungake karo lapisan seng murni lan matrik pipa baja. Mula, wis tahan korosi sing kuwat


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1) Kelas: Q345B, L245, J55
2) Diameter njaba: Φ17mm-273mm
3) Kekandelan Tembok: 0.6mm-12mm
4) Panjang: 2m-5.8m / 6m / 12m (Kita bisa nyetel dawa miturut panjaluk sampeyan)
5) Pengepakan: kemasan layak laut standar

DN  NPS  mm  STANDAR    EXTRA Kuat   SK40 
Kandel (mm)  Bobot 
(kg / m)
Kandel 
(mm)
Bobot 
(kg / m)
Kandel 
(mm)
Bobot (kg / m)
6 1/8 10.2 2.0 0,40 2.5 0,47 1.73 0,37
8 1/4 13.5 2.5 0,68 2.8 0,74 2.24 0,63
10 3/8 17.2 2.5 0,91 2.8 0,99 2.31 0,84
15 1/2 21.3 2.8 1.28 3.5 1,54 2,77 1.27
20 3/4 26.9 2.8 1,66 3.5 2.02 2,87 1,69
25 1 33.7 3.2 2.41 4.0 2.93 3.38 2,50
32 1 1/4 42.4 3.5 3.36 4.0 3.79 3.56 3.39
40 1 1/2 48.3 3.5 3.87 4.5 4,86 3.68 4.05
50 2 60.3 3.8 5.29 4.5 6.19 3.91 5.44
65 2 1/2 76.1 4.0 7.11 4.5 7.95 5.16 8,63
80 3 88,9 4.0 8.38 5.0 10.35 5.49 11.29
100 4 114.3 4.0 10.88 5.0 13,48 6.02 16.07
125 5 139.7 4.0 13.39 5.5 18,20 6.55 21.77
150 6 168.3 4.5 18.18 6.0 24.02 7.11 28.26
200 8 219.1 6.0 31.53 6.5 30.08 8.18 42,55

Fitur

Galvanisasi celup panas duwe kaluwihan lapisan sing kandel, lapisan seragam, adhesi sing kuat lan umur dawa.

Lamaran

Pipa galvanis saiki umume digunakake kanggo transportasi gas lan pemanasan. Pipa galvanis digunakake sacara umum, ora mung kanggo saluran transportasi banyu, gas, minyak lan cairan tekanan rendah umum liyane, nanging uga pipa sumur minyak lan pipa minyak ing industri minyak bumi, utamane ing lapangan minyak luar negeri, pemanas minyak, pendingin kondensasi , pipa kanggo penukar minyak cuci sulingan batu bara ing peralatan coking kimia, tumpukan pipa jembatan trestle lan pipa kanggo ndhukung pigura ing terowongan tambang, lsp. Pipa galvanis digunakake minangka pipa banyu. Sawise pirang-pirang taun digunakake, skala karat sing akeh diproduksi ing pipa, lan banyu kuning sing mili ora mung bisa ngrusak barang sanitasi, nanging uga bisa dicampur karo bakteri sing tuwuh ing tembok njero sing ora lancar. Korosi nyebabake kandungan logam abot banget ing banyu, sing mbebayani kesehatan manungsa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita