Tumpukan Lembar Baja OZ Combi Wangun Dingin

Tumpukan lembaran baja tipe OZ sing digawe adhem yaiku jinis pipa ssaw lan tembok Combi tumpukan lembaran baja tipe z. Proses tumpukan sheet baja sing adhem yaiku: billet baja digawe panas lan digulung kanthi cara sing padha karo tumpukan sheet panas, nanging ora dibentuk dadi tumpukan sheet, U, utawa Z nalika panas, gulungan kasebut ditinggalake kanggo adhem. Koil sing digulung panas banjur diluncurake ing pabrik lan dibentuk ing suhu kamar menyang tumpukan lembaran baja bentuk Z pungkasan.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1) Standar: EN10249
2) Jinis: Tembok combi O / Z
3) Teknik: kadhemen digawe
4) Dawa: 12m, utawa miturut kebutuhan pelanggan
5) Pengepakan: kemasan layak laut standar
6) Layanan: lukisan, doyo

Sawetara ukuran tumpukan lembaran baja O / Z sing adhem

steel oz sheet pile 7

Jinis

Jembar / b (mm)

Area bagean

cm2/ m

Bobot saben tembok (kg / m2)

Wayahe Inersia (cm4/ m)

Modulus Bagean (cm3/ m)

XLT0914-10 / XLTZ18-630

 

2264

 

222.9

 

175

 

164739

3605

 

XLTO914-12 / XLTZ18-630 2264

247.1

194

190481

4168
XLTO914-14 / XLTZ18-630 2264

272.6

214

215686

4720
XLTO1016-12 / XLTZ18-630 2366

253.5

199

238297

4691
XLTO1016-14 / XLTZ18-630 2366

279.8

219.6

297133

5652
XLTO1016-16 / XLTZ18-630 2366

305.7

240

303879

5982
XLTO1219-14 / XLTZ18-630 2569

292.4

229.6

409971

6726
XLTO1219-16 / XLTZ18-630 2569

321.5

352.4

461962

7579
XLTO1219-18 / XLTZ18-630 2569

350.4

275.2

513335

8422

Kauntungan

1) Kasedhiya luwih gampang: Tumpukan sheet Formulir Kadhemen diprodhuksi kanthi jumlah luwih akeh tinimbang tumpukan sheet panas sing digulung, nambah jumlah tanggal sing bisa dipilih. Wektu produksi umume 2 minggu

2) Efektif biaya: Tumpukan sheet Formed Kadhemen udakara 30-40% luwih murah kanggo ngasilake tinimbang tumpukan sheet sing digulung panas

3) Ngangkut barang sing luwih murah: Amarga akeh pabrikan tumpukan lembar sing adhem, luwih akeh sampeyan bisa nemokake pabrik sing ana ing sacedhake tinimbang yen sampeyan tuku tumpukan sheet panas. Kajaba iku, pilihan tumpukan sheet sing digawe adhem luwih gedhe bisa ngidini sampeyan nemokake bagean kanthi modulus bagean sing luwih cedhak karo spesifikasi desain sampeyan tanpa nambah bobot awak

4) Keluwesan luwih akeh ing posisi: Gandheng tumpukan sheet sing digawe adhem ngidini rotasi 25 derajat, tinimbang rotasi 7 nganti 10 derajat diijini tumpukan sheet sing digulung kanthi panas nggunakake bolongan bolongan lan soket

Aplikasi

Tumpukan lembaran baja O / Z sing adhem digawe akeh ing proyek banjir, proyek konstruksi, konstruksi dermaga lan liya-liyane. Miturut kahanan nyata ing proyek kasebut, bagean sing paling irit lan cukup bisa dipilih kanggo mujudake optimalisasi desain teknik.

image3
image4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita