Tumpukan Lembar Baja U sing Diwangun Dingin Kanggo Proyek

Proses tumpukan lembaran baja tipe U sing adhem yaiku: billet baja digawe panas lan digulung kanthi cara sing padha karo tumpukan lembaran sing digulung panas, nanging ora dibentuk dadi bagean tumpukan lembaran U nalika panas, gulungan kasebut digawe adhem. Koil sing digulung panas banjur digulung liwat pabrik lan dibentuk ing suhu ruangan dadi bentuk U pungkasan.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1) Papan Asal: Tianjin, China (Daratan)
2) Jeneng Merek: ZHANZHI
3) Standar: EN10249
4) Ketik: tumpukan sheet type u
5) Teknik: kadhemen digawe
6) Dawa: Panjang Apa wae

Sawetara ukuran tumpukan lembaran baja U sing adhem

cold formed U steel sheet pile 5
cold formed U steel sheet pile 6

Kauntungan

1) Jembar bagean gedhe, sing njamin sifat mekanik bagean kasebut kanthi lengkap.
2) Struktur kasebut simetris lan gampang digunakake maneh.
3) Desain struktur salib produk wajar lan nduweni "faktor kualitas" sing dhuwur
4) Panggunaan tumpukan lembaran baja ora bisa diwatesi dening kahanan cuaca.
5) Konstruksi kasebut duwe efek perlindungan lingkungan sing jelas, sing nyuda jumlah lemah sing dijupuk lan jumlah beton sing digunakake, lan kanthi efektif nglindhungi sumber daya lahan.
6) Perlindhungan ijo lan lingkungan.
7) Kasedhiya luwih gampang: Tumpukan sheet Formulir Kadhemen diprodhuksi kanthi jumlah luwih akeh tinimbang tumpukan sheet panas sing digulung, nambah jumlah tanggal sing bisa dipilih. Wektu produksi umume 2 minggu.
8) Efektif biaya: Tumpukan sheet Formed Kadhemen udakara 30-40% luwih murah regane tinimbang tumpukan sheet panas.
9) Ngangkut barang sing luwih murah: Amarga akeh pabrikan tumpukan lembar sing adhem, luwih akeh sampeyan bisa nemokake pabrik sing ana ing sacedhake tinimbang yen sampeyan tuku tumpukan sheet sing digulung panas. Kajaba iku, pilihan tumpukan sheet sing digawe adhem luwih gedhe bisa ngidini sampeyan nemokake bagean kanthi modulus bagean sing luwih cedhak karo spesifikasi desain sampeyan tanpa nambah bobot awak.
10) Kelenturan luwih akeh ing posisi: Gandheng tumpukan sheet sing digawe adhem ngidini rotasi 25 derajat, tinimbang rotasi 7 nganti 10 derajat diijini tumpukan lembaran sing digulung kanthi panas nggunakake bolongan bolongan lan soket.

Aplikasi

Tumpukan lembaran baja U sing digawe adhem umume digunakake ing proyek banjir, proyek konstruksi, konstruksi dermaga lan liya-liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita