Lembar Atap Baja Galgalume GL Bergelombang Kanggo Peru

Lembaran baja bergelombang galvalume minangka jinis lembar bergelombang sing dibentuk kanthi muter lan mlengkung adhem. Cocog kanggo dekorasi atap, tembok lan tembok internal lan eksternal bangunan industri lan sipil, gudang, bangunan khusus lan perumahan struktur baja dawa.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
2. Kelas: DX51d, G550, lsp kabeh miturut panjaluk pelanggan
3.Spangle: spangle biasa, spangle cilik, spangle big
4. Ketebalan: 0.12mm-1.0mm, kabeh kasedhiya
5. Lebar: disesuaikan
6. dawa: miturut syarat customer
7. Lapisan aula-seng: 30-150gsm
8. Perawatan permukaan: Perawatan kimia, minyak, garing, Perawatan kimia lan minyak, cetakan anti-driji.
9. * Bahan baku 762mm nganti 665mm (sawise bergelombang) lan 9 ombak;
    * Bahan baku 914mm nganti 800mm-890mm (sawise bergelombang) lan 11 ombak;
    * Bahan baku 1000mm nganti 900mm utawa 920mm (sawise bergelombang) lan gelombang 12 utawa 14;
    * Bahan baku 1200mm nganti 1070mm (sawise bergelombang) lan 17 ombak uga bisa ngasilake per 

Fitur

Lembaran atap baja galvalume bergelombang nduweni ciri bobot entheng, kekuatan dhuwur, warna kaya, konstruksi sing gampang lan cepet, tahan gempa bumi, pencegahan geni, perlindungan udan, umur dawa lan bebas pangopènan lsp., Lan wis dipopulerake lan ditrapake.

(1) Wangun sing apik lan anyar, warna sing mewah, dekorasi sing kuat lan kombinasi fleksibel, sing bisa nyebut gaya arsitektur sing beda-beda;
(2) Bobot mati entheng, kekuatan dhuwur, kaku kulit sing apik, lan kinerja seismik sing apik kanggo agen anti banyu;
(3) produk pabrik sing berkualitas tinggi
(4) Konstruksi lan instalasi sing trep, nyuda beban kerja instalasi lan transportasi lan nyepetake periode konstruksi;
(5) Lembaran baja sing diprofilake minangka bahan bangunan sing ramah lingkungan, sing bisa didaur ulang. Populasi lan aplikasi sheet baja sing diprofilake cocog karo kabijakan pembangunan ekonomi nasional sing berkelanjutan.
(6) Bahan mononom larang lan ora tahan lama dibandhingake karo bahan kandang beton utawa masonry.

Lamaran

Lembaran atap baja galvalume bergelombang cocok kanggo bangunan industri lan sipil, gudang, bangunan khusus, atap, tembok lan dekorasi tembok interior lan eksterior omah struktur baja amba, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita