Koil baja silikon sing ora berorientasi CRNGO kadhemen

Baja silikon sing ora nggulung adhem adhem yaiku campuran paduan fosililikon kanthi isi karbon sithik. Ing piring baja sing cacat lan anil, biji-bijian kanthi orientasi acak. Kandungan silikon paduan yaiku 1,5% ~ 3.0%, utawa jumlah silikon lan aluminium isi 1,8% ~ 4,0%. Produk biasane piring sing digulung adhem utawa strip kanthi kekandelan nominal 0,35mm lan 0,5 mm. Nduweni karakteristik permeabilitas magnetik sing dhuwur, gaya meksa kurang lan koefisien resistensi gedhe, mula kerugian hysteresis lan kerugian arus eddy cilik. Umume digunakake minangka bahan magnetik ing motor, trafo, peralatan listrik lan instrumen listrik.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
2. Kelas: 35w250, 35w270, 35w300, lsp.
3. Lebar: 600-1250mm
4. kekandelan: 0.35mm, 0.50mm, 0.65mm
5. dawa: minangka syarat customer

DETAIL (1)
DETAIL (2)

Fitur

1, kurang zat besi. Indeks kualitas sing paling penting, kabeh negara ing saindenging jagad mbagi nilai kanthi nilai ilang zat besi. Mudhunake kerugian zat besi, luwih dhuwur biji lan kualitase luwih dhuwur. 2, intensitas induksi magnetik sing dhuwur. Lembaran baja silikon kanthi induksi magnetik sing luwih dhuwur bisa dipikolehi ing medan magnet sing padha, lan inti wesi motor utawa trafo sing diproduksi kanthi volume lan bobote luwih cilik, sing bisa ngirit lembaran baja silikon, kabel tembaga lan bahan isolasi kanthi relatif.

3, koefisien tumpukan dhuwur. Lumahing lembaran baja silikon Gamelan, rata lan sanajan kandel, lan koefisien tumpukan inti wesi sing digawe luwih apik.

4, kinerja stamping sing apik. Iki luwih penting kanggo nggawe inti motor cilik lan mikro.

5, adhesi lan stabilitas permukaan kanggo film insulasi apik, sing bisa nyegah karat lan ningkatake properti doyo. F, fenomena penuaan magnetik g cilik, lembaran baja silikon kudu dikirim sawise anil lan pickling.

Lamaran

Tujuan utama lembaran baja silikon sing digulung adhem yaiku kanggo ngasilake generator, mula uga diarani baja silikon motor sing digulung adhem.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan