Lembaran baja sing digulung adhem DC01 CRC

Lembaran baja sing digulung kadhemen digawe saka koil baja sing digulung panas sing digulung ing suhu ruangan lan ing ngisor suhu rekristalisasi. Utamane nggunakake bahan baja karbon rendah, sing mbutuhake lekukan adhem lan kinerja las sing apik lan kinerja stamping tartamtu.

1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
2. Kelas: DC01, DC02, DC03, DC04, lsp.
3. Lebar: 600-1250mm
4. kekandelan: 0.12-4.0mm
5. dawa: minangka syarat customer


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

GRADE STANDAR DIMENSI, MM APLIKASI
SS kandel Jembar Dawane
DC01. DC03 DC04 DCO5, DC06. DCO7, SPCCT-SD, SPCD-SD, SPCE-SD, SPCF-SD, SPCG-SD Q / WG (LZ) 20-2008 EN 10130: 1998 JIS G 3141: 2005 0,2 - 3,0 600 - 2050 Disesuaikan Gambar lan komponen nggambar umum lan jero

 

GRADE KUKUH MPA MPA KEKUATAN TENSILE ELONGASI% INDEKS PLASTIK INDEKS HARDEN
DC01 140 - 280 270 - 410 ≥28 - -
DC03 140 - 240 270 - 370 ≥34 ≥1.4 -
DC04 120 - 210 270 - 350 ≥38 ≥1.8 ≥0.18
DC05 120 - 180 270 - 330 ≥40 ≥2.0 ≥0.20
DC06 120 - 170 270 - 330 ≥42 ≥2.1 ≥0.22
DC07 100 - 150 250 - 310 ≥44 ≥2.5 ≥0.23

Fitur

Amarga digulung ing suhu normal lan ora ngasilake skala, piring adhem nduweni kualitas permukaan sing apik lan akurasi dimensi sing dhuwur, lan sifat mekanik lan sifat teknologi luwih unggul tinimbang lembaran baja sing digulung panas. Ing pirang-pirang lapangan, utamane ing bidang pabrik alat omah, iki mbaka sethithik ngganti lembaran baja sing digulung panas.

Bedane ing sheet baja sing digulung panas

1) Werna beda

Lumahing piring sing digulung panas coklat, lan warnane ora salaras, utawa bai duwe pola du tanpa minyak.

2) Beda tekstur sing beda

Tekstur piring sing digulung adhem alus lan alus, lan ujunge apik

Tekstur ing ndhuwur piring sing digulung panas iku atos, bentuké ora biasa kanggo nggulung adhem, lan kadang-kadang pinggirané ora teratur.

3) Spesifikasi sing beda

Piring sing digulung kanthi adhem umume lancip kanthi kekandelan kurang saka 3.0mm (kajaba kanggo kustomisasi), putih perak yaiku lempeng galvanis, lan pelat warna kasebut dilapisi warna.

Piring sing digulung panas umume luwih saka 1,5mm (kajaba sing disesuaikan), sing paling tipis ora kurang saka 1,0, lan duwe pola oksidasi sing gumantung karo suhu.

4) Kekerasan sing beda

Piring sing digulung kadhemen nduweni kekerasan sing dhuwur lan angel diolah, nanging ora gampang deform lan duwe kekuatan dhuwur; Pelat baja sing digulung panas duwe atose kurang, gampang diproses lan duktilitas sing apik.

5) Proses produksi sing beda

Rolling kadhemen ditindakake ing suhu normal, piring baja sing digulung adhem duwe kekuwatan sing luwih apik lan kekandelan sing digulung kadhemen cukup cilik; Pelat baja sing digulung panas digulung kanthi suhu dhuwur, sing duktilitas luwih apik, lan pelat baja sing digulung panas bisa ketebalan luwih gedhe.

Lamaran

Lembaran baja sing digulung kadhemen duweni sifat sing apik, yaiku pelat baja lan waja sing digulung adhem kanthi kekandelan sing luwih tipis lan presisi sing luwih dhuwur bisa dipikolehi kanthi gulung adhem, kanthi rata sing dhuwur, finish permukaan sing dhuwur, lumahing piring sing digulung kadhemen lan padhang, pangolahan lapisan sing gampang, macem-macem macem-macem lan aplikasi sing amba, uga nduweni ciri kinerja stamping sing dhuwur, ora ana tuwa lan titik panen sing kurang, mula piring sing digulung kanthi adhem duwe macem-macem aplikasi, umume digunakake ing mobil, drum besi cetak, bangunan, bahan bangunan, sepeda lan sapanunggalane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita