Dx51d Galvalume Aluzinc Coated Steel Strip

Jalur baja galvalume nduweni permukaan putih keperakan sing apik, digawe saka struktur paduan seng-aluminium, sing kasusun saka 55% aluminium, seng 43,4% lan silikon 1,6% padhet ing 600 ℃. Iki minangka bahan paduan sing penting sing asring digunakake ing saben dinane. Jalur baja galvalume nduweni adhesi sing apik karo cat, lan bisa dicet tanpa perawatan pra-perawatan lan pelapukan.

Strip baja galvalume duwe ciri khas sing apik: tahan karat sing kuat, yaiku 3 kali lipat saka galvanis murni; Ing ndhuwur iki ana kembang seng sing apik, sing bisa digunakake minangka panel bangunan eksterior.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
2. Kelas: DX51d, lsp. Kabeh miturut panjaluk pelanggan
3. Standar: JIS3321 / ASTM A792M
4. Ketebalan: 0.16mm-2.5mm, kabeh kasedhiya
5. Lebar: miturut sarat pelanggan
6. dawa: miturut syarat customer
7. Lapisan aula-seng: 30-150gsm
8. Segitiga: segitiga biasa, segitiga cilik, segitiga gedhe
9. Perawatan permukaan: Perawatan kimia, minyak, garing, Perawatan kimia lan minyak, cetakan anti-driji.
10.Paket: kemasan layak laut standar

Jinis Baja AS1397-2001

EN 10215-1995

ASTM A792M-02

JISG 3312: 1998

ISO 9354-2001

Baja kanggo Mbentuk Kadhemen lan Aplikasi Gambar jero

G2 + AZ

DX51D + AZ

CS jinis B, jinis C

SGLCC

1

G3 + AZ

DX52D + AZ

DS

SGLCD

2

  G250 + AZ

S25OGD + AZ

255

-

250

Baja Struktural

G300 + AZ

-

-

-

-

G350 + AZ

S35OGD + AZ

345 Kelas1

SGLC490

350
  G550 + AZ

S55OGD + AZ

550

SGLC570

550


Perawatan lumahing

Fitur

Perawatan Kimia

minimalake kasempatan pewarnaan panyimpenan lembab mbentuk warna abu-abu sing ireng ing permukaan

njaga kinclong logam sing padhang kanggo wektu sing suwe

Minyak

minimalake kecenderungan noda panyimpenan lembab

Perawatan Kimia lan Minyak

Perawatan kimia nyedhiyakake perlindungan sing apik banget kanggo noda panyimpenan lembab, dene minyak nyedhiyakake pelumas kanggo operasi.

Garing

kudu diangkut lan disimpen kanthi ati-ati khusus kanggo njaga kahanan asor asor.

Print anti-driji

minimalake kasempatan pewarnaan panyimpenan lembab mbentuk warna abu-abu sing ireng ing permukaan

Fitur

* Strip Galvalume Steel kasusun saka 55% aluminium, seng 43,5% lan Silicon 1,5%.
* Strip baja galvalume bisa digawe, dilas lan bisa dicet.
* Strip baja galvalume duweni ketahanan korosi sing unggul ing kahanan atmosfer. Iki diraih liwat kombinasi perlindungan korban seng lan proteksi alangi aluminium.
* Lapisan strip baja galvalume bisa dilapisi galvanis saka 2-6 kali tinimbang strip baja galvanis sing dicelupake.

Lamaran

1. Bangunan: gendheng, tembok, garasi, tembok tanpa swara, pipa lan omah modular, lsp.
2. Mobil: muffler, pipa knalpot, aksesoris wiper, tanki bahan bakar, kotak truk, lsp.
3. Peralatan omah: backboard kulkas, kompor gas, AC, oven gelombang mikro elektronik, bingkai LCD, sabuk tahan ledakan CRT, lampu latar LED, kabinet listrik, lsp.
4. Panggunaan budaya: omah babi, omah pitik, lumbung, pipa omah kaca, lsp.
5. Liyane: tutup insulasi panas, penukar panas, pengering, pemanas banyu, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita