G330 Hot Dip Gi Galvanis Lembar Baja

Lembaran baja galvanis minangka jinis lembaran baja kanthi lapisan galvanis celup panas ing lumahing, sing akeh digunakake ing konstruksi, peralatan rumah tangga, kendaraan lan kapal, pabrik kontainer, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
2. Kelas: G330, kabeh miturut panjaluk pelanggan
3. Standar: JIS3321 / ASTM A792M
4. Ketebalan: 0.16mm-2.5mm, kabeh kasedhiya
5. Lebar: disesuaikan
6. dawa: miturut syarat customer
7. lapisan seng: 30-275g / m2
8. Spangle: nul spangle, spangle cilik, spangle biasa, big spangle

Proses

1. Pelat baja sing digulung adhem lan panas diresiki kanthi ngumbah alkali, dicuci nganggo banyu, garing banjur dicaplok ing tungku pemanas horisontal (vertikal) sing digawe panas dening tabung sing sumringah, lan sawetara hidrogen dilebokake ing tungku kanggo nyuda swasana ing tungku.
2. Strip baja sing digawe panas nganti suhu tartamtu dicelupake ing cairan seng kanggo galvanis panas ing kahanan tartamtu.
3. Ukuran kembang seng dikontrol karo komposisi seng cair. Sanalika, metode pendinginan paksa digunakake. Sadurunge kembang zinc wiwit nyebar, produk kembang seng cilik digawe adhem kanthi cepet dening peralatan kembang seng kanggo nyegah cairan seng terus nyebar lan mbentuk kembang seng cilik.
4. Sawise panas galvanis, sawise ngenteni pendinginan, rampungake permukaan. Pungkasan, miturut aplikasi kasebut, tindakake perawatan pasifasi permukaan kanthi langsung utawa langsung ngasilake papan koil sing dilapisi warna.

Fitur

Resistensi oksidasi permukaan lembaran baja galvanis kuat, sing bisa nguatake kemampuan penetrasi anti-korosi bagean.

1. Biaya pangolahan sing murah.
2. awet.
3. Daya tahan lapisan bisa dipercaya.
4. Lapisan duwe kateguhan sing kuat.
5. Saben bagean bagean sing dilapisi bisa dilapisi seng, sing bisa dilindhungi kanthi lengkap sanajan depresi, sudhut sing landhep lan papan sing didhelikake.
6. Proses galvanis luwih cepet tinimbang cara konstruksi lapisan liyane, lan wektu sing dibutuhake kanggo ngecet ing situs konstruksi sawise instalasi bisa dicegah.
7. Umume, biaya seng celup panas luwih murah tinimbang nggunakake lapisan pelindung liyane.
8. Pamriksaan iku gampang lan gampang: lapisan seng dicelup panas bisa dites kanthi visual lan tabel kekandelan lapisan sing ora apik.

Lamaran

1. Bangunan: gendheng, tembok, garasi, tembok tanpa swara, pipa lan omah modular, lsp.
2. Mobil: muffler, pipa knalpot, aksesoris wiper, tanki bahan bakar, kotak truk, lsp.
3. Peralatan omah: backboard kulkas, kompor gas, AC, oven gelombang mikro elektronik, bingkai LCD, sabuk tahan ledakan CRT, lampu latar LED, kabinet listrik, lsp.
4. Panggunaan budaya: omah babi, omah pitik, lumbung, pipa omah kaca, lsp.
5. Liyane: tutup insulasi panas, penukar panas, pengering, pemanas banyu, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita