G550 Koil Baja Dilapisi Alvalg Galvalume

Pambuka produk:

Koil baja G550 Galvalume digawe saka struktur paduan seng-aluminium, sing kasusun saka 55% aluminium, 43,4% seng lan 1,6% silikon dikuatake dadi 600 ℃. Iki minangka bahan paduan sing penting sing asring digunakake ing saben dinane.

Koil baja galvalume duwe ciri khas sing apik: tahan karat sing kuat, yaiku 3 kali lipat galvanis murni; Ing ndhuwur iki ana kembang seng sing apik, sing bisa digunakake minangka panel bangunan eksterior.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
2. Kelas: G550, kabeh miturut panjaluk pelanggan
3. Standar: JIS3321 / ASTM A792M
4. Ketebalan: 0.16mm-2.5mm, kabeh kasedhiya
5. Lebar: disesuaikan
6. dawa: miturut syarat customer
7. ID Koil: 508 / 610mm
8. Bobot koil: miturut kebutuhan pelanggan
9. Lapisan aula-seng: AZ50 nganti AZ185
10. Spangle: spangle biasa, spangle cilik, spangle big
11. Perawatan permukaan: Perawatan kimia, minyak, garing, Perawatan kimia lan minyak, cetakan anti-driji. 

Jinis Baja AS1397-2001

EN 10215-1995

ASTM A792M-02

JISG 3312: 1998

ISO 9354-2001

Baja kanggo Mbentuk Kadhemen lan Aplikasi Gambar jero

G2 + AZ

DX51D + AZ

CS jinis B, jinis C

SGLCC

1

G3 + AZ

DX52D + AZ

DS

SGLCD

2

  G250 + AZ

S25OGD + AZ

255

-

250

Baja Struktural

G300 + AZ

-

-

-

-

G350 + AZ

S35OGD + AZ

345 Kelas1

SGLC490

350
  G550 + AZ

S55OGD + AZ

550

SGLC570

550

 

Lumahing T rementasi

Fitur

Perawatan Kimia

minimalake kasempatan pewarnaan panyimpenan lembab mbentuk warna abu-abu sing ireng ing permukaan

njaga kinclong logam sing padhang kanggo wektu sing suwe

Minyak

minimalake kecenderungan noda panyimpenan lembab

Perawatan Kimia lan Minyak

Perawatan kimia nyedhiyakake perlindungan sing apik banget kanggo noda panyimpenan lembab, dene minyak nyedhiyakake pelumas kanggo operasi.

Garing

kudu diangkut lan disimpen kanthi ati-ati khusus kanggo njaga kahanan asor asor.

Print anti-driji

minimalake kasempatan kanggo pewarnaan panyimpenan lembab mbentuk tampilan warna abu-abu sing peteng ing permukaan

Fitur

* Galvalume Steel kasusun saka 55% aluminium, 43,5% seng lan 1.5% Silicon.

* Baja galvalume bisa dibentuk, bisa dilas lan bisa dicet.

* Baja galvalume duwe resistensi korosi sing unggul ing kahanan atmosfer. Iki diraih liwat kombinasi perlindungan korban seng lan proteksi alangi aluminium.

* Galvalume Steel nutupi pelapisan galvanis saka 2-6 kali tinimbang baja galvanis panas.

Kauntungan kita

* Kita bisa nyedhiyakake layanan pasokan langsung kanggo produk rampung

* Kita bisa tumindak ngimpor bea cukai

* Kita kenal karo pasar Filipina lan akeh pelanggan ing kana

* Nduwe reputasi apik

Lamaran

1. Bangunan: gendheng, tembok, garasi, tembok tanpa swara, pipa lan omah modular, lsp.

2. Mobil: muffler, pipa knalpot, aksesoris wiper, tanki bahan bakar, kotak truk, lsp.

3. Peralatan omah: backboard kulkas, kompor gas, AC, oven gelombang mikro elektronik, bingkai LCD, sabuk tahan ledakan CRT, lampu latar LED, kabinet listrik, lsp.

4. Panggunaan budaya: omah babi, omah pitik, lumbung, pipa omah kaca, lsp.

5. Liyane: tutup insulasi panas, penukar panas, pengering, pemanas banyu, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita