Jalur Baja Galvanis kanggo Gawe Pipa

Strip baja galvanis nduweni resistensi korosi sing kuat. Bisa nyegah lumahing pelat baja saka korosi lan nambah umur layanane. Kajaba iku, strip galvanis katon resik, luwih asri lan nambah dekorasi.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
2. Kelas: dx51d, kabeh miturut panjaluk pelanggan
3. Standar: JIS3321 / ASTM A792M
4. Ketebalan: 0.16mm-2.5mm, kabeh kasedhiya
5. Lebar: disesuaikan
6. dawa: miturut syarat customer
7. strip ID: 508 / 610mm
8. bobot Strip: miturut kebutuhan pelanggan
9. lapisan zinc: 30-275g / m2
10. Spangle: nul spangle, spangle cilik, spangle biasa, big spangle

Fitur

Strip baja galvanis nduweni ciri bebas karat lan tahan korosi sajrone pirang-pirang taun, lan bisa njaga kinerja lan tampilan dhewe tanpa kena pengaruh lingkungan sing ala. Ing proses nggunakake strip baja galvanis, kanggo nambah efisiensi operasional lan karakteristik dhewe, produk rampung baja D galvanis bisa diobati sawise perawatan supaya kinerja luwih apik. Resistensi oksidasi permukaan strip baja galvanis kuat, sing bisa nguatake kemampuan penetrasi anti-korosi bagean. 

Lamaran

Strip baja galvanis umume digunakake kanggo nggawe pipa baja, kayata pipa omah kaca, pipa banyu ngombe, pipa pemanas lan pipa transmisi gas; Uga bisa digunakake ing konstruksi, industri ringan, mobil, pertanian, peternakan, perikanan, perdagangan lan industri liyane. Tampilan strip galvanis baja (3 lembar), ing endi industri konstruksi utamane digunakake kanggo ngasilake panel atap bangunan industri lan sipil anti-korosi lan grill atap; Industri ringan nggunakake kanggo ngasilake cangkang alat ing omah, cerobong asap sipil, peralatan dapur, lan liya-liyane, lan industri mobil utamane digunakake kanggo ngasilake perangan mobil sing tahan korosi, lsp. Pertanian, peternakan lan perikanan umume digunakake minangka panyimpenan panganan lan transportasi, peralatan pangolahan beku kanggo daging lan produk akuatik, lsp; Bisnis umume digunakake minangka panyimpenan, transportasi lan peralatan kemasan kanggo bahan; Struktur baja purlin baja (baja bagean C, Z); Keel baja ringan, langit-langit langit-langit dll.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita