Pipa Baja Mulus Panas Digulung

Pipa baja mulus sing digulung panas: gulung panas relatif karo gulung adhem, sing ditindakake ing ngisor suhu rekristalisasi, lan gulung panas ditindakake ing ndhuwur suhu rekristalisasi.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1) Standar: JIS, AISI, ASTM, GB, DIN, EN, ASME
2) Kandel: 1,24 - 36,5 mm
3) Bentuk Bagean: Babak
4) Diameter njaba: 38 - 426 mm, miturut kabutuhan pelanggan
5) Papan Asal: Tianjin China (Daratan)
6) Sekunder utawa Ora: Non-sekunder
7) Teknik: Panas Digulung
8) Perawatan Lumahing: Minangka panjaluk pelanggan
9) Pengepakan: kemasan layak laut standar
10) Paduan Utawa Ora: Non-paduan
11) Dawa: 2-12m utawa minangka panjaluk pelanggan
12) Kelas: Gr.B / X42 / X46 / X52 / X60 / X70, lsp.
13) Bahan: Pipa baja karbon
14) Jinis: Pipa Baja las / seamless

Proses

Gulung panas bisa ngrusak struktur casting ingot baja, nyempurnakake biji-bijian saka baja lan ngilangi cacat struktur mikro, saengga struktur baja kandhel lan sifat mekanik luwih apik. Dandan iki utamane ditampilake ing arah muter, saengga baja wis ora isotropik nganti tartamtu; Gelembung, retak lan porositas sing dibentuk sajrone pouring uga bisa dipasang ing suhu lan tekanan dhuwur.

Kothong tabung - inspeksi - kupasan - inspeksi - pemanasan - tindikan - pickling - grinding - pelumasan lan pangatusan hawa - sirah las - gambar adhem - perawatan solusi - pickling - passivation pickling - inspeksi - rolling kadhemen - deoiling - sirah nglereni - pangatusan udara - internal polesan

Klasifikasi Utama

Pipa baja mulus sing digulung panas dipérang dadi pipa baja umum, pipa baja ketel tekanan sedheng lan pipa, pipa baja ketel tekanan tinggi, pipa baja paduan, pipa baja tahan karat, pipa retakan minyak bumi, pipa baja géologis lan pipa baja liyane.

Lamaran

1. Umume pipa bawah tanah digunakake kanggo transportasi, banyu ing ngisor lemah diekstrak sajrone Gai Lou, lan banyu panas ketel digunakake kanggo transportasi.
2. Mesin, lengen klambi, bagean mekanik mesin, lsp.
3. Listrik: transmisi gas lan pipa cairan pembangkit listrik tenaga.
4. Tabung listrik anti-statis kanggo tanduran tenaga angin.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita