2021 Laporan Konferensi Tahunan Grup Zhanzhi

Rapat bisnis tahunan Grup Zhanzhi 2021 dianakake ing Pelabuhan Sanjia, Pudong New Area, Shanghai wiwit tanggal 25 nganti 28 Maret. 54 wong kalebu eksekutif klompok, manajer umum anak perusahaan, lan manajer departemen kantor pusat sing melu rapat kasebut. Agenda rapat iki kalebu laporan kahanan bisnis 2020 lan rencana kerja 2021, garis klompok, laporan kerja saben perusahaan cabang lan saben pabrik pengolahan, seminar integrasi industri lan perdagangan, diskusi khusus manajemen Feichang, Diskusi masalah promosi reformasi bisnis, seminar operasi Industri lan konten liyane. Swasana rapat kasebut apik lan isi rinci, sing nyedhiyakake kabeh wong kesempatan kanggo sinau saka saben liyane lan entuk bathi tartamtu.

 ZHANZHI 4.3

General Manager Sun Pidato Penutupan

Rapat bisnis taunan Grup Zhanzhi 2021 bakal rampung. Aku seneng banget ndeleng manawa kabeh wong duwe kapercayan lan semangat juang kanggo nggayuh tujuan anyar. Ing sawetara dina kepungkur, kabeh wong mikir, ndeleng babagan masalah, lan prospek dadi luwih jelas lan jero lan luwih apik. Apa wae inovasi lan reformasi kudu nduweni budaya minangka pondasi, lan angel ngrampungake kesulitan, supaya ora gampang ditiru lan ora gampang diatasi. Perusahaan kudu ngetutake garis strategi layanan, kudu nduweni kemampuan layanan, kudu fokus lan profesional, supaya terus maju. Manajemen minangka taktik, sing mbutuhake langkah lan cara sing bisa ditindakake. Adhedhasar misi lan nilai sing bener, kita bakal mbukak dalan anyar. Sajrone perusahaan kasebut ana, reformasi bakal ana, lan yen arah umum wis cetha, reformasi bakal ngasilake pangowahan kualitatif. Bukak rute pangembangan jangka panjang perusahaan, aja lali maksud asli, eling babagan prestasi, sadhar tujuan, lan sadhar pangembangan perusahaan. Tindakake reformasi, rencana, investasi, terus, lan maju kanthi goyah!

Sajrone rapat kasebut, kabeh peserta teka ing taman negara pertama Pudong lan melu trek sajrone 6 kilometer, ngliwati lahan pertanian gedhe lan macem-macem kembang lan tanduran. Kabeh wong padha ngrangkul alam, mlaku, ngobrol, lan duwe swasana. Relaksasi tanpa wates.

 ZHANZHI 4.3.3 ZHANZHI 4.3.4

Liwat rapat kasebut, kapercayan kabeh luwih kenceng, arah luwih jelas, lan semangat nambah. Kita kerja keras miturut syarat-syarat rapat supaya bisa ngrampungake tugas kerja sajrone taun lan sadhar target kerja.

ZHANZHI 4.3.2


Wektu kiriman: Apr-10-2021